Nieuws  
 

Deelvervoer aanbieder Hely lanceert Hely For Business: een bedrijfsaccount waarmee medewerkers toegang krijgen tot diverse deelvervoermiddelen. De zeer flexibele contracten, lage tarieven en het brede aanbod van Hely For Business maken dit een uniek product in de markt. Met name het MKB krijgt hierdoor de mogelijkheid hun mobiliteit te verbeteren en verduurzamen.

Bedrijven gevestigd in de buurt van een Hely Hub kunnen zich aanmelden voor Hely For Business en hun medewerkers toevoegen aan het bedrijfsaccount. Met de Hely app kunnen ze alle vervoermiddelen gebruiken, wanneer ze maar willen. Hely biedt een zeer diverse vloot aan, waaronder e-bikes, elektrische en benzine auto’s en zelfs elektrische bakfietsen. Hierdoor wordt de medewerker niet meer beperkt in zijn vervoerkeuze en kan flexibeler op pad. Het bedrijf ontvang één overzichtelijke factuur per maand van al het gebruik binnen het Hely For Business account. Dit scheelt veel extra administratie met losse declaraties en bonnetjes en houdt het bedrijf meer controle over de kosten.

Uniek in de markt
In tegenstelling tot veel vergelijkbare zakelijke aanbieders van lease- of poolauto’s, waarbij vaak direct een contract voor minimaal een jaar moet worden afgesloten, is het Hely abonnement maandelijks opzegbaar zonder extra kosten. Ook is het aanmaken van een Hely For Business account kosteloos en rekent Hely slechts 15 euro abonnementskosten per medewerker. Daarmee worden de kosten voor brandstof, onderhoud, verzekering en onbeperkte kilometers volledig gedekt. Daarnaast rekent Hely een zeer laag gebruikstarief wat al begint bij 0,02 euro p.m. voor een e-bike. De lage tarieven, zeker in combinatie met dergelijke flexibiliteit, is uniek binnen de markt. Deze formule is hierdoor met name interessant voor het MKB.

Duurzame mobiliteit
Verduurzaming is voor veel bedrijven, groot of klein, een belangrijk aspect als het aankomt op mobiliteit. Met multimodaal deelvervoer worden auto’s efficiënter ingezet en kiest men sneller voor een e-bike, wat niet alleen duurzamer is maar vaak ook sneller. Bovendien vervangen elektrische auto’s steeds meer zakelijke benzineauto’s. Investeren in een uitgebreide vloot is  echter vaak alleen weggelegd voor de grotere bedrijven. Laat staan met elektrische voertuigen. De prijsstelling en aanbod van Hely zorgt ervoor dat duurzame mobiliteit toegankelijk wordt voor kleinere bedrijven. Bovendien biedt Hely op veel locaties elektrische auto’s aan, zodat bedrijven van elke grootte elektrisch kunnen rijden. Hely gelooft er sterk in dat wanneer duurzaam deelvervoer voor iedereen toegankelijk is dit bijdraagt aan het verbeteren van het milieu en een autoluwe stad.

Plaats op:
Datum: 19 augustus 2019
Bron: Hely
Gerelateerde artikelen  
14-11-2019 Nieuws Alle soorten deelvervoer binnen één app
12-04-2019 Nieuws Nieuw deelvervoer voor Haarlem met de start van Hely Hub
25-03-2019 Nieuws Amsterdamse primeur voor Buiksloterham met elektrisch deelvervoer van Hely
20-05-2019 Nieuws Den Haag blij met opening nieuwe deelvervoer-hubs Hely
05-06-2019 Nieuws Utrecht start met eerste multimodale mobiliteitshub Hely
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.