Nieuws  
 

Goodyear heeft zijn veelgeprezen UltraGrip winterbandenserie grondig vernieuwd. High-performance auto’s, stadsauto’s én bedrijfswagens kunnen dankzij het vernieuwde UltraGrip-programma vertrouwen op topprestaties in winterse condities.

UltraGrip Performance+
De Goodyear UltraGrip Performance+ banden voor high-performance auto’s onderscheiden zich door de aangescherpte prestaties op nat, droog en in winterse omstandigheden. Die prestaties zijn te danken aan twee belangrijke technologieën. Traction Protect Technology maakt gebruik van een nieuw type hars dat het vervormende en herstellende vermogen van een band verbetert. Daardoor worden remkrachten nu nog beter doorvertaald in grip. Winter Grip Technology vertrouwt bovendien op een nieuwe rubbercompound met een grotere elasticiteit bij lage temperaturen, voor extra tractie op sneeuw en ijs.
 
UltraGrip 9+
Met de UltraGrip 9+ biedt Goodyear consumenten een winterband die nog beter bestand is tegen ruwe ondergrondcondities als gevolg van winterse weersinvloeden. De Mileage Plus-technologie geeft de band een betere bescherming tegen scheurtjes en het loslaten van rubberpartikels als gevolg van ruwe asfaltcondities. Dankzij die technologie wordt de duurzaamheid van de band verder vergroot. De UltraGrip 9+ is eveneens voorzien van Winter Grip Technology, voor optimale prestaties op sneeuw en ijs.

UltraGrip Cargo
Voor bedrijfswagenbezitters levert Goodyear nu de UltraGrip Cargo winterband. Dankzij diverse upgrades in het loopvlakdesign en de rubbersamenstelling garandeert de UltraGrip Cargo voor lichte bedrijfswagens nu buitengewone remprestaties op sneeuw bij lagere gebruikskosten vanwege de vergrote levensduur van de band.Plaats op:
Datum: 9 september 2019
Bron: Goodyear
Gerelateerde artikelen  
08-02-2019 Nieuws Goodyear komt met nieuwe all-seasonband
17-11-2016 Nieuws Goodyear wint de prestigieuze bandentest van Auto Express
21-03-2011 Nieuws Nieuwe Goodyear band voor kortere remweg
07-03-2018 Nieuws Nieuwe technologie van Goodyear voor banden elektrische auto's
05-09-2018 Nieuws Apollo Tyres breidt winterassortiment uit met nieuwe Aspire XP Winter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.