Nieuws  

Transscope heeft een nieuw product gelanceerd, TraceSee, een klein apparaat waarmee alle soorten mobiele objecten, denk aan containers, aanhangers en graafmachines, via de website of de app realtime te traceren zijn.  Ook bestaat de mogelijkheid om eventuele activiteit van het object te registreren.

Voor bedrijven is het niet altijd duidelijk waar het materieel zich bevindt. Zeker als er op, of vanaf meerdere locaties wordt gewerkt kan het overzicht ontbreken. Dit bemoeilijkt het maken van planningen, met soms het aanschaffen van onnodig veel materieel tot gevolg. Maar het werkt ook het ontvreemden van objecten in de hand. Met die vragen in het achterhoofd is Transscope gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van o.a. ritregistratiesystemen met de bijbehorende software, aan het werk gegaan.

Kwalitatief hoogwaardige innovatie
Voor Transscope waren de belangrijkste voorwaarden voor de ontwikkeling van een mobiele tracer de kwaliteit, levensduur, handig in gebruik, minimaal onderhoud én betaalbaar. Dit heeft geresulteerd in een kleine module die zeer eenvoudig, en vaak voor anderen onzichtbaar, aan alle soorten objecten , te bevestigen is. Bijkomend voordeel is dat de tracer bij standaard gebruik minimaal 2 jaar werkzaam is zonder opladen.

Plaats op:
Datum: 11 september 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
29-09-2010 Nieuws Transscope registreert ook aanhangwagens
06-03-2019 Nieuws Transscope lanceert vernieuwde Blackbox voor fleet management
17-12-2012 Nieuws Transscope voorziet Blackbox van extra privacy-waarborgen
17-01-2018 Achtergrondartikelen Veilig werken langs de weg
04-06-2018 Video Henk-Jan Kienhuis over 25 jaar Transscope Voertuigsystemen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.