Nieuws  
 

Verizon Connect introduceert Immobilization voor Verizon Connect Reveal, een krachtige tool die speciaal ontwikkeld is voor klanten die het ongeautoriseerde gebruik van waardevolle voertuigen willen tegengaan en gestolen voertuigen willen opsporen. Immobilization voor Verizon Connect Reveal is te integreren in het Verizon Connect Reveal-platform en laat wagenparkbeheerders het contactslot van een voertuig op afstand uitschakelen als de motor is afgezet. Hierdoor is het mogelijk om voertuigmisbruik near-realtime te voorkomen.

“Met Immobilization voor Verizon Connect Reveal helpen we klanten een niveau van veiligheid en beveiliging te bereiken, dat ze niet eerder hadden”, zegt Derek Bryan, vicepresident EMEA van Verizon Connect. “Ze kunnen er gerust op zijn dat ze snel en veilig actie kunnen ondernemen, en dat met slechts één druk op de knop.”
Gebruikers vinden Immobilization voor Verizon Connect Reveal terug op de Reveal Vehicle-pagina, waar ze hun voertuigen kunnen lokaliseren en kunnen kiezen welke ze willen immobiliseren. De tool is daarnaast compatibel met de meeste CalAmp-hardware.

Belangrijke features zijn onder meer:

  • rechtstreeks vanuit de Reveal-webportal of mobiele app op afstand het contactslot van een voertuig uitschakelen;
  • controleren wanneer het verzoek om een voertuig te immobiliseren, is verzonden, of het nog in de wacht staat of dat het al is goedgekeurd;
  • (im)mobilisatiegeschiedenis van een voertuig bekijken.

Plaats op:
Datum: 13 september 2019
Bron: Verizon
Gerelateerde artikelen  
24-07-2019 Nieuws Verizon Connect en UTA voorzien in tankpasdata
06-03-2018 Nieuws Verizon Connect levert software voor connected voertuigen
11-04-2019 Nieuws Verizon Connect bouwt telematica-oplossingen al in fabriek in
20-03-2019 Nieuws Verizon Connect geeft inzicht in motorprestaties bedrijfswagens
29-01-2018 Nieuws Verizon Telematics neemt Movildata Internacional over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.