Nieuws  
 

De genomineerden van de Online Dealer Awards 2019 zijn vandaag bekend gemaakt. De vakjury heeft per categorie vijf genomineerden geselecteerd, zij maken kans maken op één vakprijs per categorie. Daarnaast kan vanaf 30 oktober tot 12 november gestemd worden op de publieksprijs voor het ‘Beste Online Autobedrijf’ van Nederland. Het publiek kan zijn stem uitbrengen voor zijn favoriet via onlinedealerawards.nl. De Online Dealer Awards zijn een initiatief van Marktplaats en DTC Media.

De vakjury bestaat uit: Ferry Smith (Juryvoorzitter en Director International Public Affairs at Royal Dutch Touring Club ANWB), Paul de Vries (oprichter Digital Car Dealer Workshop en spokesperson Marktplaats), Erik van den Heuvel (directeur van AUTODATA Nederland), Rick Verkuyl (Hoofd Automotive & Verticals Marktplaats en 2dehands.be) en Kevin Gerde (online marketingspecialist).

Zij hebben afgelopen week alle inschrijvingen beoordeeld. De jury heeft uit de inschrijvingen de genomineerden geselecteerd in de categorieën: beste website, beste voorraadpresentatie, beste presentatie op social media, beste leadopvolging en meest originele campagne.

De genomineerden zijn:

Beste voorraadpresentatie:
Auto Synyco
Liewes Roden
Vallei Autogroep

Beste website:
Vallei Autogroep
ABD Renault
Autobedrijf van der Heide

Beste presentatie op social media:
Liewes Roden
Vallei Autogroep
Content Autogroep
 
Beste leadopvolging:
Herwers Groep
Liewes Roden
Aben en Van de Schelde

Meest originele campagne
Louwman Exclusive
Zeeuw & Zeeuw (Autohaag Zeeuw)
Van Mossel VKV

Op 21 november zal de uitreiking van de Online Dealer Awards 2019 plaatsvinden in Naarderbos te Naarden. De inloop van de Awardshow is om 19:00 uur en wordt om 21:00 uur afgesloten met een feestelijke borrel.

Op onlinedealerawards.nl staan alle genomineerden vermeld. Het publiek kan vanaf nu een stem uitbrengen en daarmee bepalen wie er met een felbegeerde award naar huis gaat.

Plaats op:
Datum: 30 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
22-11-2019 Nieuws Vallei Auto Groep winnaar Online Dealer Award
02-09-2019 Nieuws Inschrijvingen Online Dealer Awards 2019 geopend
15-12-2017 Nieuws Van Mossel winnaar publieksprijs Online Dealer Awards
22-11-2018 Nieuws Van Mossel grote winnaar Online Dealer Awards
17-11-2011 Nieuws Renault.nl 'Beste Website van het Jaar 2011’
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.