Nieuws  

De veranderingen in de mobiliteitswereld gaan zo snel, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom presenteert Fleet&Mobility een event waarin alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit samenkomen: de Future Fleet&Mobility Experience. Een ideaal platform om informatie en inspiratie op te doen en andere mobiliteitsmanagers te ontmoeten.

Het nieuwe evenement Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Daar is een goed overzicht te zien van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het evenement is een combinatie van informatie en inspiratie met een line-up van uiteenlopende sprekers en alle ruimte om te netwerken. Daarnaast kunnen testritten in elektrische auto’s worden gemaakt en is er een overzicht van innovaties in laadinfrastructuur, telematica, autodelen, openbaar vervoer en alle andere tools en concepten die nodig zijn om mobiliteit efficiënter en duurzamer te maken.

Innovatiethema’s
Drie innovatiethema’s vormen de pijlers van het event. Ze hebben alle drie een eigen zaal – een dome – op de beursvloer, met ieder een eigen programma. In de dome Connectivity is Everything is alles te horen over hoe connectiviteit de leasevloot verandert, maar ook belangrijke technische trends komen aan de orde. Evenals de ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en hoe je geld kunt verdienen met fleetdata.

In de dome New Mobility Movements draait het om duurzame stadsdistributie, hoe autodealers zichzelf opnieuw moeten uitvinden van autoretailers tot duurzame mobiliteitspartner en hoe bedrijven de overstap kunnen maken van wagenparkbeheer naar MaaS-oplossingen.
Ook is er aandacht voor de veranderingen in zakelijke mobiliteit vanuit het perspectief van de leasemaatschappij en hoe een fietsplan met beloningsysteem werknemers massaal op de tweewieler kreeg.

Elektrificatie van het wagenpark en de gevolgen daarvan op het energienetwerk is een onderwerp dat aan bod komt in de dome Drivelines of the Future. Naast de uitdagingen van het leren omgaan met elektrische auto’s is er ook een paneldiscussie over EV’s.

De sprekers die op het event optreden komen uit alle geledingen van de markt en geven vanuit hun expertise een visie op de ontwikkelingen. Binnen het thema Mobiliteitsconcepten van deze editie van Fleet&Mobility geeft een aantal van hen acte de présence in een aantal artikelen.

Voor het complete programma van FFME en een overzicht van alle sprekers kunt u terecht op www.ffme.nl.


 

Plaats op:
Datum: 7 november 2019
Gerelateerde artikelen  
28-10-2019 Nieuws Future Fleet&Mobility Experience: De toekomst start hier
22-10-2019 Nieuws Evenement voor alle stakeholders in mobiliteit: FFME
15-11-2019 Nieuws Eerste editie Fleet&Mobility Experience trekt 500 bezoekers
03-12-2019 Video Future of Fleet and Mobility Experience een blijvertje?
23-10-2018 Nieuws Hoe ziet de toekomst van uw Grijze Vloot eruit?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.