Nieuws  

Kia-rijders zijn op zaterdag 9 november van harte welkom bij alle Kia‑dealers en –reparateurs voor de 13e editie van de landelijke MijnKia Testdag. Op deze dag kan iedereen zijn of haar Kia op 10 belangrijke punten laten controleren. Bovendien ligt er na afloop voor elke Kia-rijder een unieke Kia-verrassing klaar.

Uitgebreide check
De MijnKia Testdag is elk jaar traditioneel op de tweede zaterdag van november. Het is voor Kia-rijders het ideale moment om de auto nauwgezet te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat deze goed voorbereid is op winterse omstandigheden. Tijdens de MijnKia Testdag worden verschillende zaken gecheckt waaronder het motoroliepeil, koelsysteem en remsysteem maar ook de multi-riem, accu, verlichting, banden en wielophanging inclusief de stuurrichting en de uitlaat-en ophangrubbers.

Leuk cadeau
Deze wintercheck – ter waarde van € 19,95 – is voor Kia-rijders helemaal gratis. Een ieder die er gebruik van maakt, krijgt een leuk cadeau. De Kia-dealers en –reparateurs adviseren klanten ook over mogelijke verbeterpunten aan hun auto. Er kan indien gewenst daarvoor direct een afspraak gemaakt worden.

Nog veel meer te beleven
De gratis wintercheck voor Kia-rijders past perfect binnen het overkoepelende concept van ‘Promise to Care’, bedoeld om Kia-rijders onbezorgd van hun Kia te laten genieten, óók als die al wat ouder is. Tijdens de MijnKia Testdag is er bovendien van alles te beleven bij de Kia-dealer. Kia-rijders kunnen zich voor de MijnKia Testdag aanmelden door een afspraak te maken via MijnKia of door rechtstreeks contact op te nemen met de Kia-dealer of Kia-reparateur.

Plaats op:
Datum: 7 november 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
21-12-2017 Nieuws Eerste Leaseauto Testdag 20 en 21 april 2018
16-11-2011 Nieuws Citron breidt 'autotrui' ter promotie veiligheidsdag
27-07-2018 Nieuws Leaseauto Testdag in het teken van proefritten en ADAS
21-09-2018 Nieuws Geslaagde eerste editie Leaseauto Testdag bij Autotron Rosmalen
27-08-2018 Nieuws ADAS Congres – Op weg naar de zelfrijdende auto
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.