Nieuws  
 

Onlangs zijn OnzeAuto en Magis Vastgoed overeengekomen dat OnzeAuto elektrische deelauto’s gaat aanbieden aan vaste huurders van woonlocaties van Magis Vastgoed. De samenwerking bestrijkt alle bestaande en nader te selecteren nieuwe woonlocaties van Magis Vastgoed.

Magis heeft het afgelopen jaar op diverse locaties, waaronder de CobbenCampus in Tilburg, ervaring opgedaan met de inzet van elektrische deelauto’s van OnzeAuto. Door de samenwerking van Magis met OnzeAuto kunnen de huurders van Magis, op bestaande en nieuwe locaties, structureel gebruik gaan maken van deelmobiliteit. Daan Magis, directeur Magis: ”Wij spelen hierbij in op actuele ontwikkelingen naar een meer duurzame leefomgeving in onze steden. Meer leefruimte door minder geparkeerde auto’s, minder geluid, geen CO2, geen stikstofoxiden en een sterke verlaging van de fijnstof uitstoot. Tegelijk sluit deze mobiliteitsdienst aan bij het hoge serviceniveau, dat Magis haar huurders wil bieden. We voorzien een verdere opschaling van deze mobiliteitsdienst en werken daarom graag samen met een specialist op dit gebied.”

OnzeAuto zal huurders van Magis 100% elektrische deelauto’s aanbieden in de vorm van een abonnement. De deelnemers betalen naar gebruik. Marcel Kloprogge, managing partner OnzeAuto: “Deze mobiliteitsoplossing zien we als een logisch verlengstuk van het woonaanbod van Magis. Met OnzeAuto willen wij graag bijdragen aan een optimale beleving van wonen en mobiliteit. Onze mobiliteitsdiensten komen beschikbaar voor alle huidige en toekomstige huurders van Magis Vastgoed. Na het sluiten van een abonnement krijgen bewoners toegang tot meerdere elektrische auto’s, kunnen via een handige app een reservering maken en krijgen de gebruikskosten achteraf automatisch verrekend. Ze besparen hierdoor aantoonbaar op hun kosten in vergelijking met het gebruik van een eigen auto. Het gebruik van de auto’s is daarmee duurzaam, comfortabel én besparend.”

Magis Vastgoed en OnzeAuto zullen samenwerken bij de verdere ontwikkeling van hun duurzame mobiliteitspropositie voor toekomstige appartementencomplexen. Als onderdeel van een eigentijds en integraal aanbod voor wonen en mobiliteit bieden Magis en OnzeAuto aan gebruikers een duurzame, comfortabele en betaalbare mobiliteitsoplossing. Hiermee dragen Magis en OnzeAuto ook bij aan de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving.

Plaats op:
Datum: 26 november 2019
Gerelateerde artikelen  
26-02-2018 Nieuws OnzeAuto lanceert het delen van elektrische auto’s in Nederland
06-12-2019 Nieuws WeGo en OnzeAuto werken samen in autodelen Nederland
21-08-2017 Nieuws Deelauto's bewoners Harm Smeenge Kade en werknemers Rabobank
10-02-2012 Nieuws Europcar voegt elektrische Nissan LEAF toe aan vloot
28-06-2016 Nieuws Mobiliteitsprovider Athlon gaat samenwerking aan met start-up Beamrz
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.