Nieuws  
 

De familiebedrijven Van Mossel Automotive Groep en Autobedrijf C. van der Maat hebben een overeenkomst bereikt over de overdracht van de activiteiten van de vestiging in Zwaag aan Van Mossel. De medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Citroën Hoorn waar alle klanten vanaf heden welkom zijn.
 
Ontwikkelingen autobranche
“De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt Erik van der Maat, bedrijfsleider van Autobedrijf C. van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Voor ons heeft dit betekend dat we een verkenningstraject zijn gestart met een mogelijke overnamepartij. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Peugeot vestiging in Hoorn (Zwaag) welke voor onze klanten en medewerkers ‘om de hoek’ ligt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten. Wij continueren zelf ons autobedrijf als Officieel erkend reparateur in Enkhuizen.”
 
Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Daarnaast zijn we trots om de klanten te ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging waar we ze graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Volgende maand zal onze bestaande Peugeot vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij voegen en vindt men hier de ultieme Van Mossel beleving.”

Plaats op:
Datum: 7 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
03-12-2019 Nieuws Autobedrijf Wouters Tilburg naar Van Mossel
13-12-2019 Nieuws Autobedrijf Ford Van Putten naar Van Mossel Automotive Groep
27-06-2018 Nieuws Van Mossel neemt Autobedrijf Van Zwienen over
07-11-2016 Nieuws Citro├źn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
12-12-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt Lease Performance over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.