Nieuws  
 

BlackBerry Limited heeft tijdens CES een personaliseerbare conceptoplossing onthuld voor original equipment manufacturers (OEM's) en wagenparkbeheerders. Deze oplossing kunnen ze gebruiken voor het onderhoud en de veiligheid van voertuigen en om ze 'toekomstbestendig' te maken, ontwikkeling te versnellen en de kosten van onderzoek en productie te verlagen.

Bedrijven in de gehele transportsector kunnen de oplossing gebruiken om kunstmatige intelligentie (AI)- en machine learning (ML)-softwaregestuurde praktijkvoorbeelden te bouwen met het oog op het verbeteren van de algehele veiligheid en beveiliging van hun voertuigen. Het is de eerste keer dat de AI- en ML-technologieën van BlackBerry Cylance zijn geïntegreerd in BlackBerry QNX-oplossingen, die momenteel zijn toegepast in meer dan 150 miljoen auto's.

Met het modulaire en flexibele systeem kunnen autofabrikanten en wagenparkbeheerders alleen de functies activeren die ze nodig hebben. Ook is het mogelijk hun eigen gegevens, of vooraf gebouwde AI/ML-modellen te gebruiken om een totaaloverzicht van de verbruiksstatus van hun voertuigen te creëren vanuit een enkele console of ‘voertuigbedieningscentrum’. Tegelijkertijd zijn ze ook in staat softwarepatches te automatiseren, stuurprogramma's continu te verifiëren en proactief cybersecurity-bedreigingen aan te pakken met behulp van zowel Endpoint Protection als Endpoint Detection and Response (EDR) technologie.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
04-01-2018 Nieuws BlackBerry en Baidu willen ontwikkeling zelfrijdende voertuigen versnellen
26-10-2017 Nieuws Nieuwe cybersecurity-oplossingen van BlackBerry voor de zelfrijdende auto
06-01-2020 Nieuws BlackBerry toont nieuwe ADAS en autonome rijoplossingen
25-06-2018 Nieuws BlackBerry maakt veilig gebruik van BYTON’s in-car tools mogelijk
08-06-2017 Nieuws Betere beveiliging van BlackBerry voor connected voertuigen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.