Nieuws  


Wie wil deel uitmaken van een innovatieve automotive specialist?

Micpoint uit Houten is een specialist die zich richt op het ontwikkelen van oplossingen voor de automotive branche. Mobiliteit is een cruciaal onderdeel van onze maatschappij, zeker als het gaat om de zakelijke toepassingen ervan. Hoe gaan we om met die mobiliteit: als gebruiker ervan, als manager ervan, als ontwikkelaar van oplossingen daarvoor? Mobiliteit is stevig aan verandering onderhevig - het draait allang niet meer om die dikke leasebak - en Micpoint bestaat dan inmiddels uit zo’n 25 mensen die met die ontwikkelingen en veranderingen kunnen omgaan. Maar nu zoeken ze daar ondersteuning door enkele stagiaires: voor ICT en marketing.

Er zijn maar weinig medewerkers die staan te juichen bij veranderingen. Wanneer echter duidelijk wordt dat die veranderingen wel degelijk een verbetering betekenen voor de hele organisatie, maar ook voor de individuele werker, dan lopen de betrokkenen er al snel wat warmer voor. Internet of Things en Fleetmanagement vormen de core business voor Micpoint. Daar valt nog heel wat winst te boeken, zowel op het gebied van nieuwe toepassingsmogelijkheden als op het gebied van het toepassen van al bestaande mogelijkheden. Binnen de automotive branche vallen alle puzzelstukjes bij elkaar vindt Micpoint: technologie en effectieve toepassing in de praktijk komen daar bij elkaar.

Om haar snelgroeiende organisatie verder te brengen en te ondersteunen zoekt Micpoint nu een aantal stagiaires. Zowel voor ICT als voor marketing zoekt de Houtense automotive innovator die mee kunnen denken en werken aan oplossingen om bijvoorbeeld track & Trace en Car Sharing oplossingen bij elkaar te brengen.de koppeling van IoT data met Fleetmanagement oplossingen brengt een organisatie op de juiste route naar een toekomstbestendig en succesvol bedrijf. Het is mede aan de mensen binnen Micpoint om die organisaties bij te staan in dat streven.

De ICT- en marketing stagiaires kunnen daarin een steentje bijdragen en leren hoe je bij een innovatief bedrijf als Micpoint verder kunt bouwen aan je toekomst.

Geïnteresseerd? Kijk hier wat de stageplaatsen precies inhouden en hoe je kunt reageren.

Plaats op:
Datum: 14 januari 2020
Bron: Micpoint BV
Gerelateerde artikelen  
14-01-2020 Vacatures Micpoint is op zoek naar stagiaires voor ICT en marketing
16-08-2019 Nieuws Micpoint zoekt een Stagiair Marketing
16-08-2019 Vacatures Micpoint zoekt een Stagiair Marketing
07-06-2016 Nieuws Micpoint en Dragintra Fleet Services samen in Full Service Fleetmanagement
31-01-2017 Video Ed Moné van Micpoint: datacollectie, -transmissie en -analyse voor procesoptimalisatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.