Nieuws  

De tentoonstelling ART CARS, die Alphabet autolease van 13 t/m 28 oktober presenteert in het Kröller-Müller Museum, heeft nu ook een eigen website: www.artcars.nl.

Daar vindt de bezoeker informatie over ART CARS van allerlei kunstenaars, blogs en links naar social media pagina's.

Uniek

ART CARS staat voor een aantal zeldzame voertuigen, die stuk voor stuk de signatuur van een bekende kunstenaar dragen. Zo zijn er BMW's die door bekende namen als Jeff Koons, Roy Lichtenstein en David Hockney onder handen zijn genomen.

Maar de tentoonstelling kent ook originele vierwielers die nauwelijks als ‘Cars' bestempeld kunnen worden. Zo zijn de kunstwerken van onder andere John Körmeling, Benedicte Radcliffe, Erwin Wurm en Olaf Mooij een nadere bestudering waard. Op www.artcars.nl zijn ze te bekijken.

Lease Auto van het Jaar

De nieuwe website laat een overzicht van de verwachte objecten zien. Ook verschijnen er regelmatig nieuwsblogs met de laatste ontwikkelingen, want er is altijd ruimte om nog een uniek object aan de collectie toe te voegen...

Daarnaast is ART CARS ook te volgen op facebook en op Twitter via ArtCars_nl.

Van de begin dit jaar door Alphabet gekozen Lease Auto van het Jaar 2012, de Range Rover Evoque, is ook een ART CAR gemaakt. In de aanloop naar de tentoonstelling kruist dit unieke, door kunstenaar Jean-Paul Marsman gecreëerde exemplaar, door Nederland. Zo wordt langs diverse wegen aandacht gevraagd voor deze uitzonderlijke expositie.

ART CARS is een initiatief van Alphabet autolease en het Kröller-Müller Museum, mede gesteund door Autovisie, De Telegraaf, Easy Way, Multi Tank Card, SchadeNet en Land Rover.

Plaats op:
Datum: 6 augustus 2012
Categorie: Evenement
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
21-05-2012 Nieuws Lease Auto van het Jaar 2012: Range Rover Evoque
18-04-2012 Nieuws Alphabet nomineert 12 auto’s voor Lease Car of the Year
16-05-2012 Nieuws Lease Car Of The Year verkiezing dit jaar grootser dan ooit
23-04-2013 Nieuws Volvo V40 Lease Auto van het Jaar 2013
30-08-2017 Nieuws Louwman Museum succesvol met McLaren tentoonstelling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,51 seconden.