Nieuws  

Het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond naar betrouwbaarheid van auto's heeft Honda als de grote winnaar aangewezen. De Award voor betrouwbaarste automerk werd afgelopen zaterdag aan Honda overhandigd.

De Consumentbond omschrijft Honda als de absolute winnaar. "De modellen van Honda scoren al jaren boven gemiddeld in elke klasse en in al onze onderzoeken", aldus John Visser, manager Operations en adjunct-directeur Consumentenbond.

Honda consumentenbondOok de individuele modellen van Honda, zoals de Insight Hybride en de Jazz, scoorden in dit onderzoek hoog op het gebied van betrouwbaarheid.

Al jarenlang brengt de Consumentenbond zijn Consumentengids Auto uit. Bij de tests die zij daarin publiceren, spelen aspecten als verbruikscijfers en veiligheid een steeds grotere rol. Zo is de Consumentenbond als partner in Euro NCAP direct betrokken bij het veiliger maken van nieuwe auto's. Betrouwbaarheid is ook een testaspect waar een groot belang aan wordt gehecht.

Leo Jegen, PR manager van Honda Nederland: ‘Wij zijn bijzonder trots met deze prijs. Het is een bevestiging van de kwaliteit van onze auto's, vooral omdat het de berijders zèlf zijn die onze producten zo hoog waarderen'.

Plaats op:
Datum: 20 november 2012
Categorie: Awards
Bron: HONDA Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-03-2013 Nieuws Autotrust: Honda bouwt meest betrouwbare motoren
20-10-2010 Nieuws Honda-rijders het meest tevreden over hun auto
06-08-2012 Nieuws Brits onderzoek: Honda meest betrouwbare occasion
23-10-2012 Nieuws AutoWeek-lezers kiezen Mazda 2 als overall winnaar
23-04-2013 Nieuws Ruim honderd Honda’s voor Logicx van ANWB
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.