Nieuws  
 

In Barneveld veilde BCA gisteren de 20.000e auto. Een mijlpaal voor het veilingbedrijf. Het geheim van het succes ziet hem volgens Iede Aukema, algemeen directeur bij BCA Autoveiling, in de combinatie van internetveilen en fysiek veilen.

De teller zal overigens dit jaar nog verder doortikken; BCA organiseert op 27 december als feestelijke afsluiting een mega-veiling met 450 ex-leaseauto’s.

BCA Autoveiling

Voor steeds meer fleetowners, lease- en financieringsmaatschappijen vormen de veilingen een belangrijk verkoopkanaal, zegt Aukema. Transparantie en een klantgerichte aanpak zijn daarbij belangrijk. “Maar de groei van het bedrijf zit hem vooral in de combinatie van internetveilen en fysiek veilen. Wij hebben de meeste verkoopkanalen. Daarnaast is er in ons bedrijf heel veel kennis over de marktprijzen.”

BCA veilt auto’s in alle soorten en maten; van een Toyota Aygo tot een BMW 7 Serie, van een lichte bedrijfsauto tot een vrachtwagen. Aukema: “Dat veelzijdige aanbod trekt veel potentiële kopers. Vandaar ook dat we het aantal klanten de afgelopen tijd fors zien groeien. Natuurlijk heeft de autobranche op dit moment het economische klimaat niet mee. Daarom zijn onze autoveilingen een uitstekende manier om verkopers en zowel particuliere als zakelijke kopers bij elkaar te brengen”,

Plaats op:
Datum: 13 december 2012
Bron: BCA Autoveilinggroep B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-10-2013 Nieuws BCA lanceert internetveiling met live veilingmeester
27-08-2012 Nieuws BCA veilt 350 auto’s van Business Lease
14-12-2016 Nieuws Veiling van duizend auto's op één dag bij BCA
23-04-2013 Nieuws Autoveiling Nederland organiseert ‘koninklijke veiling’
24-06-2013 Nieuws FleetSelect organiseert Renault Premium Autoveiling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.