Nieuws  
 

In de komende maanden worden alle A.A.S. schadeherstelbedrijven door de stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd.  Mede omdat een grote opdrachtgever dit als eis had neergelegd. De verwachting is dat alle 66 vestigingen van in het tweede kwartaal het proces succesvol doorlopen hebben. 

Voor A.A.S. is duurzaam ondernemen vorig jaar aanleiding geweest voor een gedegen marktonderzoek, zegt Nicole Spenkelink, directeur van A.A.S. “Met de uitkomsten hebben we ons beleid gedefinieerd, wat in 2013 verder gestalte zal krijgen. De certificering Duurzaam Repareren  voor zowel schadeherstel als glasherstel  van de gehele keten, is onderdeel van dit beleid. Dat een grote opdrachtgever dit inmiddels als eis heeft neergelegd, brengt het alleen maar in een stroomversnelling.’’

Onlangs heeft AEGON als eerste verzekeraar het certificaat van Duurzaam Repareren verplicht gesteld aan haar schadeherstellers. In de loop van dit jaar zullen meer partijen, zowel verzekeraars als fleetowners en leasemaatschappijen, dit voorbeeld volgen. Tevens wordt de certificering door Duurzaam Repareren in toenemende mate opgenomen als eis in aanbestedingen door overheidsorganen. 

Plaats op:
Datum: 4 februari 2013
Categorie: Awards, Schade / schadeherstel
Bron: stichting Duurzaam Repareren
Gerelateerde artikelen  
21-12-2012 Nieuws AEGON gaat certificaat Duurzaam Repareren hanteren
25-04-2013 Nieuws Alphabet sluit zich aan bij Duurzaam Repareren
05-10-2012 Nieuws ASN Groep kiest Duurzaam Repareren
03-06-2013 Nieuws VHD alarmcentrale stuurt naar duurzame schadeherstellers
17-02-2012 Nieuws JAMES biedt klanten duurzaam repareren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.