Nieuws  
 

Importeur Mitsubishi Motor Sales Nederland heeft The New Motion geselecteerd als 'preferred supplier' voor het leveren van laadstations voor de Mitsubishi Outlander Plug-in-Hybride EV (0% bijtelling) die in juli op de markt komt. Mitsubishi meldt al ruim 2.500 orders te hebben voor deze elektrische auto.

Van die 2.500 kopers heeft al op voorhand besloten een lolo smart aan te schaffen, zoals de laadpaal van The New Motion wordt genoemd.

De aanschafprijs van een compleet laadpakket voor de Mitsubishi Outlander bedraagt € 950,- Maast een laadpunt krijgt de koper een laadpas die toegang geeft tot gewone laders en snelladers uit het ‘eigen’ netwerk en dat van bijna alle andere aanbieders. Voor zakelijke rijders is er de mogelijkheid tot gebruik van een combipas van bijvoorbeeld MTC of Travelcard.

Alef Arendsen van de The New Motion is blj met de beslissing van Mitsubishi Nederland. “Met deze overeenkomst zetten wij opnieuw een belangrijke stap op de weg naar de bevordering van een intelligent netwerk van laadstations in Nederland, een cruciale voorwaarde voor de inzet en verkoop van elektrische auto's en de groei van e-mobiliteit."

Plaats op:
Datum: 19 februari 2013
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
19-03-2013 Nieuws Volvo in zee met The New Motion en BAM EV Desk
20-11-2012 Nieuws The New Motion plaatst laadpalen bij Autogrill
12-06-2013 Nieuws Mitsubishi hoopt op tijdige levering plug-in Outlander
11-02-2011 Nieuws Eerste elektrische leaseauto aan batterijmonitoring
07-02-2012 Nieuws The New Motion verzorgt laadpalen voor Prius Plug-in
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.