Nieuws  

Samen met TNO Human Factors heeft de Verkeersveiligheid Groep Nederland (VGN) een antislipcursus ontwikkeld. Speciaal voor ontvangers van de nieuwsbrief van AutoleaseWereld is er nu een aantrekkelijke aanbieding. Reageer snel! En bedenk: een dergelijke cursus is uiterst verantwoord – de beste instructeurs staan u terzijde. Maar het is vooral ook leuk om te doen.

De cursus vindt plaats op het Safety Experience Center van VGN in Rosmalen en duurt ongeveer 3 uur. Onlangs nog kreeg het SEC zestien nieuwe auto’s:  12 BMW 1-series en 4 Mini’s. Zowel auto’s dus met achterwielaandrijving (BMW) als met voorwielaandrijving (Mini). Ofwel: maak kennis met de achterwielslip en de voorwielslip!

VGN verzorgt tal van rijvaardigheidstrainingen. Het is ook de organisatie achter e-Driver. Eind vorig jaar is VGN hiermee een ambitieuze campagne begonnen: binnen 3 jaar moeten 250.000 cursisten (vooral leaserijders) deel hebben genomen aan e-Driver. De campagne moet resulteren in een reductie van honderden verkeersongevallen en tienduizenden liters minder brandstofverbruik.

Lees hier het interview met algemeen directeur Martin de Groot van VGN over de ROI van e-Driver en de te behalen reductie op CO2-uitstoot.

Klik hier voor de speciale aanbieding. Mocht u nog niet geabonneerd zijn op onze (twee)wekelijkse nieuwsbrief: klik hier!

Plaats op:
Datum: 6 maart 2013
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: Verkeersveiligheid Groep Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
28-09-2012 Nieuws Verkeersveiligheid Groep start campagne e-Driver 2.0
05-02-2013 Nieuws Zestien nieuwe autos voor het Safety Experience Center
09-02-2012 Nieuws BMW's en Mini's voor Safety Experience Center
19-11-2012 Nieuws Strukton zet in op 700 ton minder CO2 met e-Driver
22-05-2013 Nieuws Climate Neutral Group zet e-Driver in van VGN
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.