Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De (semi-)elektrische leaserijders van Arval gaan bij het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad een kosteloos 2,5 uur durende elektrische rijtraining volgen. Uit onderzoek weet de leasemaatschappij dat haar berijders wel zuiniger willen rijden, maar dat de praktijk lastiger is dan gedacht. Daarom slaat Arval de handen ineen met het ANWB Test- en Trainingscentrum.

De gemiddelde leaserijder overschrijdt de fabrieksnormen voor het brandstofverbruik fors. Arval toonde dit recentelijk met eigen onderzoek aan. Arval wil nu klanten beter gaan adviseren over het gebruik van (semi-)elektrische auto’s.

Arval en ANWBVolgens Dick Bakker, commercieel directeur van Arval, richt zich het advies enerzijds op klanten als het gaat om kostenbesparingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en anderzijds richting berijders wat betreft veiligheid en bewustwording. “Om dit te realiseren is een praktijktraining voor berijders het meest effectief. Een samenwerking met het ANWB Test- en Trainingscentrum hierin is voor ons een logische stap vanwege de ervaring van de instructeurs. Onze berijders kunnen na afloop van de training het optimale uit hun leaseauto halen. Dat is beter voor het milieu en de kosten voor onze klanten.”

Plaats op:
Datum: 12 maart 2013
Categorie: Elektrisch rijden, Rijvaardigheid / verkeersveiligheid
Bron: Arval
Gerelateerde artikelen  
18-03-2013 Nieuws Arval zet SUV Kia Sportage op ‘hotlist’
03-01-2018 Loopbaan Onno Bierhoff nieuwe directeur bij Arval Nederland
03-01-2018 Nieuws Onno Bierhoff nieuwe directeur bij Arval Nederland
08-05-2013 Nieuws Arval heeft ‘veiligste wagenpark’
19-07-2011 Nieuws Benchmark Heliview: Arval wéér meest tevreden klanten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.