Nieuws  

Alphabet autolease heeft vandaag de twaalf genomineerden voor de Lease Auto van het Jaar 2013 bekend gemaakt. Uit deze voorselectie zullen na een uitgebreide beoordeling door de vakjury op 19 april vier klassewinnaars worden aangewezen en zal de uiteindelijke Alphabet Lease Auto van het Jaar 2013 bekend worden gemaakt.

De jury van de Lease Auto van het Jaar verkiezing neemt niet alleen de rijeigenschappen en functionaliteiten van de auto onder de loep, maar ook de totale gebruikskosten, de dealerorganisatie die erachter staat en de reputatie van het merk.

Anne Brons van AlphabetIn elk van de vier categorieën zijn nu drie genomineerden bepaald. Voor de klasse Economy zijn dat de Ford B-Max, de Opel Adam en de Renault Clio.

In het Business segment de Mercedes-Benz A-Klasse, Volkswagen Golf VII en de Volvo V40.

Voor de Business+ categorie de Mazda 6, de Mercedes-Benz CLA-Klasse en de Mitsubishi Outlander.

Voor de Executive selectie de BMW 6 serie Gran Coupé, de Fisker Karma en de Land Rover Range Rover.

Deze voorselectie is gemaakt op basis van deskresearch door de specialisten van Alphabet autolease en de professionele inzichten van de vakjury.

Vakjury

De vakjury bestaat uit 7 (automotive) experts, te weten: Ellen Cloosterman, Payroll Officer bij ABN AMRO Commercial Finance; Roel Hindriks, eigenaar LeaseConsult; Edwin van Vliet, Senior Inkoper bij Joulz; Jelle Heidstra, Uitgever bij Mobility Media; Edwin Stevens, Manager Corporate Clients bij Alphabet; Bart Visser, Manager Business Process Management bij Alphabet en Michael Bernsen, Manager Remarketing & Logistics bij Alphabet.

Juryvoorzitter van de Lease Auto van het Jaar verkiezing is Anne Brons, Director Marketing & Business Development bij Alphabet.

Komende maand komt de vakjury, onder leiding van Anne Brons, tijdens een praktijkdag bijeen om de winnaars per categorie te bepalen.

Plaats op:
Datum: 25 maart 2013
Categorie: Awards
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-04-2012 Nieuws Alphabet nomineert 12 autos voor Lease Car of the Year
29-02-2016 Nieuws Nominaties bekend voor Leaseauto van het Jaar
23-04-2013 Nieuws Volvo V40 Lease Auto van het Jaar 2013
16-05-2012 Nieuws Used Car Center (UCC) wordt Alphabet Occasions
13-01-2012 Nieuws Wagenpark Alphabet in recordtijd geintegreerd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.