Nieuws  
 

Het onderscheid tussen de verhuur- en leasemarkt is aan het vervagen en vraagt om een andere marktaansturing, zegt Markeur. Daarom integreert het de backoffice-activiteiten van Multilease en Multirent.

In de nieuwe structuur moeten Multilease en Multirent hun eigen identiteit en individueel gekozen strategie behouden. Michel Dashorst neemt de leiding over beide bedrijven; Jeroen Veldman is verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van lease en nieuwe mobiliteitsconcepten.

Markeur is al enige tijd bezig om bredere mobiliteitsproducten aan te bieden. Vorig jaar liet John Kruijssen, CEO van Markeur, in een interview met AutoleaseWereld weten toe te willen werken naar één mobiliteitsloket.

“De meerjarenstrategie van Markeur is gebaseerd op een totale benadering van de mobiliteitsbehoefte van zakelijke en particuliere klanten. Niet alleen vanuit lease en rent, maar ook vanuit het Motorhuis, Autoschadehuis en Multi Energy. Het moet onze marktpositie verder verstevigen”, aldus Kruijssen.

De CEO noemt de eerder gelanceerde producten ‘Klein Leasen Groot Huren’ en de gratis fleetscan als voorbeelden van ‘slimme producten’.

Plaats op:
Datum: 12 april 2013
Categorie: Mobiliteit, Acquisitie & reorganisatie
Bron: MultiLease B.V. / Markeur
Gerelateerde artikelen  
18-01-2013 Nieuws Multilease introduceert Klein Leasen, Groot Huren
16-07-2012 Achtergrondartikelen Markeur op weg naar één mobiliteitsloket
05-05-2011 Nieuws Multirent neemt Blankier over
02-12-2010 Nieuws Markeur Holding neemt Go Lease over
18-11-2011 Nieuws Multirent neemt Adhé Autoverhuur over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.