Nieuws  

Het programma van het aanstaande Fleetmanagement 2013 is bekend. Daarbij ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van de HR manager op het gebied van mobiliteit. Op dit gebied zijn er meerdere lezingen bijeengebracht onder de noemer ‘HR track’.

De uitdaging van HR luidt doorgaans: hoe kom ik tot een modern mobiliteitsbeleid en verlaag ik de kosten? Fleetmanagers daarentegen zeggen op alles waar mogelijk te besparen waarbij de stijging van de kosten vooral door overheidsmaatregelen worden veroorzaakt.

Een lezing over deze paradigma’s (en hoe daarmee om te gaan) wordt verzorgd door Marco van Bochove, senior consultant fleet & mobility van ROI advies, Jaap van Daalen, algemeen directeur van ROI fleet en Bart Grobben, zelfstandig HR manager.

Enkele onderdelen van het uitvoerige programma:

  • De toekomst van mobiliteitsmanagement. Over de ontwikkelingen en hoe daarop in te spelen. Spreker: Marco van Dijke van Fleet Support.
  • Hybride techonologie vanuit fleet perspectief. Michel Dudok van Louwman & Parqui over ROB kosten, Cost of ownership in relatie tot traditionele benzine en diesel auto’s (en waar ligt het omslagpunt) en hoe verhoudt plug-in zich ten opzichte van de range-extender en volledig elektrisch?
  • Bespaar kosten dankzij het persoonlijk leasebudget. Het bonus-malus leasebudget geeft de leaserijder een financiële prikkel om minder en zuiniger te rijden en goedkoper te tanken. Het concept, mét tips en adviezen wordt aangeboden door Reisbalans/Workaway

Klik hier voor meer informatie

Plaats op:
Datum: 17 april 2013
Categorie: Evenement
Bron: Heliview
Gerelateerde artikelen  
16-05-2013 Nieuws HR- en Finance-track op Fleetmanagement 2013
11-04-2013 Nieuws Jojanneke van den Berge dagvoorzitter Fleetmanagement 2013
10-10-2019 Video Interview met Jaap van Daalen van Fleet Support
05-06-2013 Nieuws "Mobiliteitsbudget is geen kwestie van auto f geld"
18-09-2013 Nieuws Stimulans (semi-)elektrische voertuigen fors verlaagd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.