Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Honda Nederland levert deze maand in totaal ruim honderd Civics en Insights aan Logicx, ANWB’s logistieke voertuighulpverlener. De auto's zullen worden ingezet als vervangend vervoer voor bestuurders met pech aan de eigen auto.

Logicx zegt voor Honda gekozen te hebben vanwege het betrouwbare karakter van de auto’s. Dat bleek onlangs onder andere uit onderzoek van de Consumentenbond en Autotrust. Maar ook de gunstige aanschafprijs en de lage onderhoudskosten speelden mee in de beslissing. Bovendien zijn de Civic en Insight eenvoudig te bedienen. “Een prettige bijkomstigheid als je uit een ander merk (tijdelijk) overstapt”, aldus Peter van Haalen, vestigingsmanager van Logicx Rotterdam.

Het grootste deel van de ruim honderd auto's die Honda aan Logicx levert, bestaat uit de Honda Civic, met een 1.4 liter VTEC-benzinemotor. Vorig jaar werd de negende generatie geïntroduceerd en werd het veertigjarig bestaan van de Civic gevierd. Ook in 2012 introduceerde Honda de vernieuwde Insight, de wegenbelastingvrije hybride.

Honda en Logicx

Plaats op:
Datum: 23 april 2013
Categorie: Aanbestedingen
Bron: Honda Motor Europe Ltd (Nederland)
Gerelateerde artikelen  
18-03-2013 Nieuws Autotrust: Honda bouwt meest betrouwbare motoren
06-12-2011 Nieuws Zeer zuinige diesel voor Honda Civic
01-07-2013 Nieuws Ford Lease levert 100 nieuwe Fords Focus aan Logicx
06-09-2013 Nieuws Logicx met Micpoint in autodelen
20-11-2012 Nieuws Consumentenbond: Honda betrouwbaarste automerk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.