Nieuws  

Ook dit jaar reikt ALD Automotive de Mobility Award uit aan het bedrijf met het meest 'vooruitstrevende' mobiliteitsbeheer. Dat gebeurt tijdens het evenement ROUTE ’13 op 18 september, gehouden bij Donkervoort in Lelystad.

De inschrijving voor de prijs is nu geopend, laat ALD weten. Wagenparkbeheerders of mobiliteitsmanagers die een bijzondere maatregel hebben doorgevoerd met vergroening, kostenbesparing of flexibiliteit als resultaat? Het mag allemaal worden ingezonden. Ook tips van collega-bedrijven zijn welkom.

ALD AutomotiveHet thema van Route '13, het relatie-evenement van ALD Automotive, is dit jaar ‘méér uit mobiliteit halen: de succesfactoren voor een vernieuwend mobiliteitsbeleid’. De locatie mag bijzonder heten: de middag vindt plaats vanuit het hart van de productie van autofabrikant Donkervoort uit Lelystad. De enig overgebleven zelfstandige autofabrikant in Nederland, geroemd om haar vooruitstrevende visie en innovaties.

Meindert Schut, bekend van de Nationale Autoshow op BNR Nieuwsradio, is de gastheer van ROUTE ‘13. Bij het interactieve podiumprogramma gaat hij samen met (gast)experts in op de mogelijkheden om op een vernieuwende manier de mobiliteit in te vullen en laat hij inspirerende praktijkcases van collega-bedrijven de revue passeren.

Om het evenement compleet te maken, zal eigenaar Joop Donkervoort de zaal meenemen voor een kijkje achter de schermen van zijn fabriek en de gloednieuwe Donkervoort D8 GTO. 

Kijk in onze agenda voor meer informatie en inschrijven

Plaats op:
Datum: 26 augustus 2013
Categorie: Awards, Evenement
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
24-10-2019 Nieuws Donkervoort doorbreekt de 2G-bocht barrière
19-06-2018 Nieuws Donkervoort koolstofvezeltechnologie EX-CORE wint subsidie
20-09-2011 Nieuws ALD Route 11 in teken van concreet mobiliteitsbeleid
12-10-2010 Achtergrondartikelen ALD Automotive organiseert elektrische middag
27-09-2010 Nieuws ALD Automotive organiseert elektrische middag
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.