Nieuws  
 

Henk Vonhof, directeur operations van Terberg Leasing heeft gisteren het manifest Duurzaam Wagenparkbeheer getekend, een initiatief van de Stichting Duurzaam Repareren

 Ruim 7 jaar geleden startte Terberg Leasing al met het duurzame leaseproduct Greenlease met aandacht voor duurzaamheid. Naast deze speciale leasevorm voor klanten is Terberg Leasing zelf een klimaatneutrale onderneming. Door zich aan te sluiten bij de stichting Duurzaam Repareren wil Terberg Leasing integraal aandacht vragen voor duurzaam onderhoud, reparatie en herstel .

"Wij onderschrijven de doelstellingen van de Stichting. Met de ondertekening van het manifest verklaren wij dat wij bij het repareren en onderhouden van het wagenpark zullen kiezen voor duurzaamheid. Een logische stap gezien onze doelstelling inzake innovatie en duurzaamheid," aldus Henk Vonhof.

De norm van Duurzaam Repareren wordt al geaccepteerd door de ANWB, verzekeraars, fleetowners en vooruitstrevende leasemaatschappijen. Naast veel individuele ondernemers sloten toonaangevende ketens zich aan, zoals Stern Schade, ASN, AAS, ABS, AH, Care Autoschade.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2013
Categorie: Milieu
Bron: Stichting Duurzaam Repareren
Gerelateerde artikelen  
25-04-2013 Nieuws Alphabet sluit zich aan bij Duurzaam Repareren
17-09-2013 Nieuws Alle Care vestigingen 'duurzaam' gecertificeerd
17-05-2016 Nieuws De eerste autoleasemaatschappijen doorstaan de duurzaamheidstoets
09-08-2012 Nieuws Duurzaam Repareren lanceert erkenningsregeling voor lease
08-07-2013 Nieuws Manifest Duurzaam Wagenparkbeheer gelanceerd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.