Nieuws  
 

ID Investments uit Schoorl, het bedrijf van de 23-jarige Indy Dontje, is de nieuwe eigenaar van de grond waarop de ANWB Drivers Academy in Lelystad is gevestigd. Het test- en trainingscentrum gaat verder onder de nieuwe naam ‘Rijvaardigheidscentrum Lelystad’. Echter, de ANWB blijft zelf de activiteiten van de ANWB Drivers Academy exploiteren. Hierbij maakt de ANWB tot en met maart 2017 nog gebruik van de baan van het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Daarnaast wordt het circuit momenteel actief gebruikt door verschillende aanbieders van rijvaardigheidstrainingen en door de automotive branche voor testdagen en presentatie van nieuwe auto’s en/of andere producten. Tevens wordt het rijvaardigheidscentrum steeds meer ingezet voor de organisatie van evenementen. Op 1 juli aanstaande vindt de feestelijke opening plaats van het Rijvaardigheidscentrum Lelystad, waar eigenaar Indy Dontje de verdere toekomstplannen bekend zal maken.
 
Autocoureur
De 23-jarige Indy Dontje, CEO van ID Investments uit Schoorl, is naast mede-eigenaar van Kartcentrum Lelystad nu tevens de eigenaar geworden van het naastgelegen Rijvaardigheidscentrum, dat tot voorkort eigendom was van de ANWB.

“Via de Gemeente Lelystad ben ik in contact gekomen met de ANWB. De ANWB wilde het test- en trainingscentrum verkopen, omdat dit niet meer in het beleid van de bond paste. Ik zag direct mogelijkheden in een overname. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is een unieke locatie met uiteenlopende mogelijkheden, niet alleen voor de automotive branche, maar tevens voor bedrijfsuitjes. Wij kunnen nu ook combinaties aanbieden met het naastgelegen Kartcentrum Lelystad, waar ik met mijn broer Milan Dontje en Christiaan Snoek eigenaar ben. Op deze wijze creëren we een gebied in Lelystad waar rijplezier centraal staat!”, aldus Indy Dontje.

Indy Dontje is naast ondernemer tevens autocoureur en komt momenteel uit in de Europese GT3 bij de Blancpain Endurance Series in een Mercedes AMG GT3. Onlangs reed hij nog in de 24-uurs race van de Nurburgring. Met zijn kennis van de autosport in combinatie met zijn bachelor Business Administration is het Rijvaardigheidscentrum Lelystad in goede handen.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad
Bij het Rijvaardigheidscentrum Lelystad kan men de eigen rijvaardigheid testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd.

Plaats op:
Datum: 17 juni 2016
Categorie: Rijvaardigheid / verkeersveiligheid
Bron: Rijvaardigheidscentrum Lelystad
Gerelateerde artikelen  
28-06-2016 Nieuws Opening Rijvaardigheidscentrum Lelystad
10-03-2017 Achtergrondartikelen Verbetering vaardigheid autorijder blijft voorlopig puntje van aandacht
20-10-2017 Video Kennissessie (deel 2) over flexibele en duurzame mobiliteit
17-06-2013 Nieuws Vertrouwen in EV met eerste Elektrische Drivers Challenge
12-03-2013 Nieuws Arval-rijders op e-rijtraining bij ANWB
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.