Nieuws  
 

TomTom Telematics gaat een samenwerking aan met SOTI. Dit maakt de populaire enterprise mobility management-software (EMM) van het bedrijf, MobiControl, beschikbaar voor het beheer van de TomTom PRO 8-series driver terminals.

SOTI MobiControl geeft wagenparkbeheerders de volledige controle over de TomTom PRO 8-series, een open platform driver terminal die eenvoudig is in te richten met verschillende apps om aan de behoeften van individuele gebruikers en functies te voldoen. De beschikbare content en gebruikersprofielen op de apparaten worden vanaf een centrale plek beheerd, zodat bestuurders toegang hebben tot de benodigde actuele applicaties voor hun specifieke werkzaamheden, zonder dat zij hiervoor moeten terugkeren naar kantoor.

SOTI MobiControl biedt krachtige functies en geeft wagenparkbeheerders controle over gebruikersgroepen en -beleid. Zo hebben ze toegang tot apps, functionaliteiten en content die gebaseerd zijn op de werkzaamheden van de gebruiker binnen het bedrijf. Daarnaast is toegang tot de app in te stellen op basis van geografische locatie. Deze functies helpen niet alleen bij het beheren van appgebruik, ook datakosten zijn te beperken door gebruikers bijvoorbeeld niet toe te staan om grote bestanden te downloaden wanneer zij zich in het buitenland bevinden.

Plaats op:
Datum: 15 maart 2017
Bron: TomTom Telematics
Gerelateerde artikelen  
24-09-2018 Nieuws TomTom Telematics breidt fleet management oplossing voor transportbedrijven …
01-02-2018 Nieuws Nieuwe fleet management productlijn van TomTom Telematics
23-04-2019 Nieuws TomTom Telematics biedt autofabrikanten geavanceerde connected car-diensten
01-10-2019 Nieuws TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions
04-10-2018 Video René de Jong van TomTom Telematics
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.