Nieuws  

Transscope Voertuigsystemen combineert hun blackbox met de digitale-planningsdesk van Plandem. Daarmee bieden ze bedrijven, waar dagelijks veel buitendienstmedewerkers en werkzaamheden worden ingepland, een efficiënte planning met realtime inzicht in de locatie van medewerkers en totaal overzicht in wagenparkbeheer.

Met het online planbord kunnen op kantoor eenvoudig afspraken ingepland en  werkbonnen ingezien worden. Het planbord biedt realtime overzicht van de locaties van de medewerkers en laat zien wie er achterloopt op de planning. Daardoor kan de planning direct worden aangepast en kan de klant op tijd worden geïnformeerd. Het plansysteem meldt ook of een medewerker eerder klaar is en adviseert realtime welke order in de buurt beschikbaar is.

Voor de buitendienstmedewerkers is er de eenvoudig te bedienen app. Hiermee beschikt hij altijd over een digitale werkbon met de meest recente orderdata en kan hij eenvoudig gebruikte materialen, foto’s en opmerkingen toevoegen. Zodra de order is uitgevoerd tekent de klant digitaal en wordt de order direct in de planningsdesk verwerkt. Hierdoor raken er geen papieren werkbonnen meer kwijt, worden minder fouten gemaakt en kan het werk snel gefactureerd worden.De Transscope blackbox, met het Keurmerk RitRegistratie-Systemen, levert eenvoudig een fiscaal sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. Daarnaast registreert de blackbox automatisch veel gegevens zoals gereden kilometers en uren, meest bezochte locaties, trajecten en stilstand. Met deze gegevens kunnen medewerkers en materieel efficiënter worden ingezet, routes beter worden gepland en er interne efficiencyslagen worden gemaakt.

Plaats op:
Datum: 6 april 2017
Categorie: Fleetmanagement / software
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
19-05-2017 Nieuws Totaalinzicht in wagenparkbeheer, ritregistratie en planning
13-12-2017 Nieuws Samen op weg naar meer efficiëntie
27-11-2017 Achtergrondartikelen Carsharing: efficiënt en duurzaam wagenparkbeheer
09-10-2017 Achtergrondartikelen Blackbox helpt hulpdiensten
22-06-2017 Achtergrondartikelen Transscope blackbox biedt Van Kesteren Schilders meer overzicht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.