Nieuws  
 

Van Essen Autoservice uit Vaassen heeft haar deuren geopend op een nieuwe locatie in Apeldoorn als Premio Van Essen Banden- en Autoservice. Premio is onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners.

Na 70 jaar bleef het bedrijf zich verder ontwikkelen en werd verhuizen naar een andere locatie noodzakelijk omdat de ambitie is te blijven groeien in specialicaties en service. Het complete team medewerkers verhuist mee.

Van Essen Vaassen is onderdeel van de Van Essen Groep met vestigingen in Eerbeek, Emst en Zwolle. Apeldoorn zal naast Zwolle als tweede vestiging onder de vlag van Premio Van Essen verdergaan.

 Premio is een formule voor banden- en autoservicespecialisten welke op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van hun zelfstandig ondernemerschap. Premio biedt een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers, maar ook ondersteuning op gebied van Marketing & PR, automatisering en toegang tot de leasemarkt middels 4Fleet.

Plaats op:
Datum: 13 juni 2017
Categorie: Banden
Bron: Goodyear Dunlop Tires Europe B.V.
Gerelateerde artikelen  
24-11-2017 Nieuws Nieuwe Uw Bandenspecialist vestiging
12-02-2018 Nieuws Versteeg Hillegom sluit zich aan bij Uw Bandenspecialist
04-04-2011 Nieuws James Autoservice breidt uit in Haarlem
04-09-2013 Nieuws Oudshoorn naar Multilease – Oudshoorn & Co in de verkoop
14-03-2018 Nieuws Nieuwe Corporate Identity voor JAMES Autoservice
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,37 seconden.