Nieuws  
 

Hertz Global Holdings heeft onlangs haar wereldwijde samenwerking met Lufthansa verlengd, één van de grootste Europese vliegmaatschappijen. Sinds 2013 heeft de overeenkomst meer gemak en exclusieve voordelen voor de passagiers gebracht die via Lufthansa.com reserveren bij Hertz wereldwijd.

Lufthansa.com klanten kunnen blijven genieten van aantrekkelijke autohuuraanbiedigen van Hertz met speciale kortingen en nieuwe exclusieve voordelen. Daaraast kunnen de leden van het frequent flyer programma Miles & More een minimum van 500 miles per Hertz huur verdienen. Wanneer klanten lid worden van het gratis loyaliteitsprogramma van Hertz, Gold Plus Rewards, besparen Miles & More leden tijd bij elke huur, genieten van extra servicevoordelen en hun status is passend gemaakt met de status van Gold Plus Rewards.

Michel Taride, Group President, Hertz International, zegt: “We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwing van onze samenwerking met Lufthansa heel welkom is bij reizigers die op zoek zijn naar comfort, hoogstaande kwaliteit en betrouwheid voor hun reizen. Het uitgebreide netwerk van Lufthansa in 83 landen, samen met ons wereldwijde netwerk en leidende aanwezigheid in de Verenigde Staten zijn zeker de perfecte combinatie voor zowel privé als zakelijke reizigers.”

Heike Birlenbach, Senior Vice President Sales Lufthansa Hub Airlines en Chief Commercial Officer (CCO) Hub Frankfurt, voegt toe: “We zijn erg blij om onze samenwerking met Hertz verder uit te breiden, een sterke partner in de mobiliteitssector, op Lufthansa.com. Met Hertz bieden wij onze klanten een aantrekkelijk en hoogstaand autoverhuurproduct op alle bestemmingen van Lufthansa wereldwijd aan.”

Hertz is ruim 23 jaar succesvol partner van Lufthansa’s Miles & More die haar 25 miljoen leden voorzien van speciale kortingen en miles geven op autohuur. Daarnaast voorziet Hertz 24/7 het wagenpark van Lufthansa. Dit is Lufthansa CarPool; een wagenpark met voertuigen die voorzien zijn van autodeeltechnologie, die ter beschikking wordt gesteld voor de medewerkers van Lufthansa in Berlijn, Frankfurt, Hamburg en München. Hertz is ook exclusieve partner van Lufthansa voor alle zakelijke huren van de medewerkers van de vliiegmaatschappij wereldwijd en als er storingen zijn in het vliegverkeer dan zorgt Hertz voor voertuigen voor klanten en de bemanning.

Plaats op:
Datum: 16 juni 2017
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Hertz
Gerelateerde artikelen  
12-08-2010 Nieuws Hertz en Air France vernieuwen partnership
22-02-2017 Nieuws Hertz en Air France vernieuwen hun exclusieve samenwerking
07-02-2012 Nieuws Hertz introduceert nieuw loyaliteitsprogramma
22-12-2009 Nieuws Hertz breidt Prestige Collectie uit met Jaguars
22-06-2011 Nieuws Hertz vervoerspartner Wimbledon
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.