Nieuws  
 

Schadeherstelmeester is nu met 156 locaties het grootste schadenetwerk in Nederland.
Autoschadehuis is per 1 mei toegetreden tot het jonge netwerk voor complex schadeherstel, Schadeherstelmeester. Evert Jan Stagge, directeur van Autoschadehuis: “We geloven heel erg in de visie van Schadeherstelmeester wanneer het gaat over het concept complex schadeherstel en merkspecialisatie. De differentiatie in de schademarkt zien we nu ook bij opdrachtgevers terug. Dit is zonder twijfel een trend die in de nabije toekomst nog verder door zal zetten. ”

Met de aansluiting van 9 herstellocaties en 3 loketten van Autoschadehuis, voornamelijk in de Randstad en regio Arnhem en Nijmegen, wordt de netwerkdichtheid van Schadeherstelmeester steeds fijnmaziger. Een belangrijk gegeven voor landelijke opdrachtgevers.   
Vorig jaar is Schadeherstelmeester gestart met unieke software, Malin, waarmee vastgesteld kan worden of  een autoschade in de categorie complex valt. Op dit moment lopen er Malin-pilots met meerdere verzekeraars. Naar aanleiding van de pilot werkt de meerderheid van de vestigingen van Schadeherstelmeester nu met Malin, wat naast bepaling van complexiteit ook ondersteunt in het logistieke proces.

Plaats op:
Datum: 15 juni 2017
Bron: Schadeherstelmeester
Gerelateerde artikelen  
21-09-2016 Nieuws Malin is software om complexe schades te bepalen
27-05-2015 Nieuws Nieuw netwerk voor complex autoschadeherstel
19-01-2017 Nieuws ASN Groep en Autoschadehuis beƫindigen franchise
10-04-2018 Nieuws RMT Autoschade sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep
16-04-2018 Nieuws AHG geslaagd voor kwaliteitsaudits
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,41 seconden.