Nieuws  
 

Uber werkt samen met BP Nederland om de administratie van chauffeurs die met de Uber app rijden te vereenvoudigen en hen korting te bieden op brandstoffen. Met ingang van deze week kunnen de Uber chauffeurs een speciale Uber-BP tankpas krijgen die geaccepteerd wordt bij meer dan 750 BP, Argos en Texaco stations in Nederland.

Chauffeurs die met de Uber app rijden, gaven eerder dit jaar aan hun administratie als een last te ervaren. Dankzij de samenwerking met BP kan Uber dit proces nu aanzienlijk vereenvoudigen. Chauffeurs met een Uber-BP tankpas ontvangen wekelijks een digitale BTW factuur voor hun administratie. Daarnaast krijgen zij op vertoon van de pas korting op brandstoffen bij de BP, Argos en Texaco tankstations en kunnen zij carwash producten met korting aanschaffen bij de verschillende BP locaties.

Niek van Leeuwen, General Manager Uber Benelux: “Uit gesprekken die wij voeren met chauffeurs die de Uber app gebruiken, komt naar voren dat zij de administratie als lastig ervaren. Daar hebben wij naar geluisterd. Door deze samenwerking met BP krijgen de chauffeurs niet alleen korting, maar wordt met name hun administratie een stuk eenvoudiger.”

Plaats op:
Datum: 8 augustus 2017
Categorie: Openbaar Vervoer
Bron: Uber Benelux
Gerelateerde artikelen  
08-09-2017 Nieuws Uber zet zich in voor verduurzaming van de stad Amsterdam
08-11-2016 Nieuws LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber
20-11-2017 Nieuws Uber bestelt 24.000 zelfrijdende auto’s
05-09-2017 Nieuws Samenwerking NS, SnappCar en Uber biedt alternatief voor eigen auto
03-02-2017 Nieuws Daimler en Uber gaan samenwerken aan meer autonome auto’s
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.