Nieuws  
 

Garantie bij de aanschaf van tweedehands auto's stond de afgelopen weken volop in de belangstelling. En nog steeds is niet helemaal duidelijk waar consumenten nu wel of niet op kunnen rekenen bij aankoop van een occasion bij een autobedrijf. Toch is die onzekerheid niet nodig: de garantieverzekering van Autogarantie.nl kan afgesloten worden bij aanschaf van een gebruikte auto bij een dealer, handelaar of particulier, kent heldere voorwaarden en is bovenal verrassend betaalbaar: al vanaf 10,69 per maand.

Het afsluiten van een losse garantieverzekering, rechtstreeks bij Autogarantie.nl, kent vele voordelen. Een daarvan is dat discussie tijdens het onderhandelen met de verkoper niet meer nodig is. Immers, de garantievoorwaarden van Autogarantie.nl zijn duidelijk en het afsluiten kan door de koper van de auto verzorgd worden zonder dat de verkoper er aan te pas komt. Tot zeven dagen na aanschaf. Het is dus niet meer nodig om in te gaan op dure afleverpakketten van honderden tot wel duizend euro om extra zekerheid bij aanschaf te krijgen. Al vanaf iets meer dan een tientje per maand is zes tot twaalf maanden garantie mogelijk. En in de nabije toekomst zal Autogarantie.nl zijn huidige garantieproduct verder uitbreiden met een nog completere dekking.

Geen discussie, geen gedoe
Het grote voordeel van het regelen van de garantie via een andere partij dan de verkoper is dat er geen discussie meer aan te pas komt na aankoop. Autogarantie.nl werkt immers met heldere voorwaarden: er is exact omschreven welke zaken wel of niet onder de garantie vallen en reparatie is altijd mogelijk bij een garage in de buurt. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een auto te kopen voor de scherpe meeneemprijs en om voor de beste deal misschien wat verder weg te kijken. Autogarantie.nl biedt zekerheid voor auto's tot tien jaar oud en met maximaal 150.000 kilometer op de teller.

Een garantieverzekering van Autogarantie is ook af te sluiten bij aankoop van een auto van een particulier. Dat is eveneens een voordeel, want occasions van particuliere verkopers zijn vaak net even scherper geprijsd dan vergelijkbare auto's bij een dealer of handelaar. Dat betekent dubbel profiteren: een lagere aanschafprijs plus een gunstig geprijsde garantieverzekering voor maximale zekerheid. En zonder gedoe, want alles staat zwart op wit en vooraf is precies bekend wat de garantieverzekering kost.

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2017
Categorie: Autoregelingen
Bron: Autogarantie.nl
Gerelateerde artikelen  
28-11-2016 Nieuws Bijna helft van alle occasions wordt verkocht door particulier
14-07-2016 Nieuws Garantie is belangrijk aan- en verkoopargument occasion
26-09-2016 Nieuws Grarantie voor elke occasion
20-07-2011 Nieuws Extra Garantie en mobiliteitsservice voor Lexus-rijders
28-01-2010 Nieuws Occasionverkoop stabiliseert in 2009
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,38 seconden.