Nieuws  
 

Deze week is het regeerakkoord gepubliceerd. Onder het motto ‘Vertrouwen in de toekomst’ presenteerden VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hun plannen voor de komende vier jaar.

Kabinet Rutte III maakt werk van een ambitieus klimaatbeleid en koerst op het ‘duurzaam maken van Nederland’.Tijdens de formatie is overduidelijk geluisterd naar de verzoeken en voorstellen van de VNA en haar partners op het gebied van toekomstige mobiliteit.

Renate Hemerik, directeur VNA: “De autoleasesector werkt al jaren aan slimmere en schonere mobiliteitsoplossingen. En wij dringen al een tijd aan op wet- en regelgeving die beter aansluit bij de veranderende mobiliteitsbehoefte van de werkgevers en de zakelijke rijders.”

Het gepresenteerde regeerakkoord is een goede basis om de mobiliteit en duurzaamheidsuitdagingen in Nederland aan te pakken. Het komt nu aan op de concrete invulling en uitvoering van het akkoord. Voor het bereikbaar houden van BV Nederland trekt het Kabinet in ieder geval twee miljard euro uit. Met een oplevende economie is deze financiële inhaalslag in de infrastructuur hard nodig.

Lees verder op VNA

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2017
Bron: Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA
Gerelateerde artikelen  
25-05-2016 Nieuws Meer geld investeren in mobiliteit
08-10-2010 Nieuws Slim werken en slim reizen in regeerakkoord
20-10-2010 Nieuws 'Filebestrijding op losse schroeven'
31-03-2011 Nieuws ANWB wil leaserijders aan de km-heffing
11-10-2017 Nieuws Reactie Vereniging Zakelijke Rijders op regeerakkoord
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.