Nieuws  
 

Autoconnect Holland (EVHC) en VentaVid hebben samen een elektronisch voertuigchecksysteem met een unieke geïntegreerde videofunctie ontwikkeld. Monteurs kunnen met EVHC-VentaVid tijdens het invullen van de elektronische controlelijst, direct een video toevoegen en hiermee de staat van het voertuig duidelijk in beeld brengen. De videobeelden en teksten uit de EVHC-check worden automatisch samengevoegd. Het resultaat is een professionele videopresentatie gecombineerd met alle check-resultaten.

“Video maakt het werk van de servicemanager makkelijker, want zien is geloven” aldus Kees Oldenhage van VentaVid. “Het werk dat gedaan is, of gedaan moet worden, is met video veel makkelijker naar de klant te vertalen dan een gesprek via de telefoon of aan de balie van de receptie. De klant krijgt met video veel beter inzicht wat de garage met de auto uitvoert.”

Op het moment dat de klant de beelden gezien heeft, is het  duidelijk wat de staat van de auto is. Omdat de klant beter begrijpt wat er aan de auto moet gebeuren, wordt veel sneller toestemming gegeven om het werk uit te voeren.

Een digitale voertuigcontrole met video zorgt volgens Oldenhage ook voor tijdwinst bij de servicemanager. “De klant hoeft niet meer te overtuigd te worden dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn.. De klant kan dit met de beelden  op  smartphone, tablet of computer immers zelf zien.”

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2017
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Autoconnect Holland
Gerelateerde artikelen  
30-06-2016 Video's laten maken? Dat kan! Video's laten maken? Dat kan!
30-06-2016 Video-marketing Top trend 2016: Videomarketing
10-02-2016 Video Timelaps van het verwisselen van car wrap
25-04-2018 Nieuws ALD Automotive start met videoservice voor leaserijders
06-01-2011 Nieuws Mazda Total Care voor hogere restwaarde
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.