Nieuws  
 

Wie had 4 jaar geleden nou gezegd dat Privélease vandaag de dag zo’n enorm succes zou zijn? Inmiddels kan de consument al bij de lokale bouwmarkt of elektronica zaak terecht om tegen een steeds scherper tarief een auto met Privélease contract af te sluiten.

“Toch is het daarnaast een logische keuze om deze auto’s online aan te blijven bieden” aldus Alain Snel van AutoDisk. “Maar het beheer was tot voor kort behoorlijk arbeidsintensieve materie. De te nemen stappen om leasing eenvoudig aan te bieden zijn groter dan om alle auto’s generiek calculeerbaar te maken. Een marketeer moet in een systeem de autogegevens invoeren, afbeeldingen koppelen, teksten, tags, kleuren en de leaseprijsmatrix van de auto’s invoeren. Met Leaseprijs Manager kan dat nu echt anders en dat bewijst de praktijk inmiddels.”
Wittebrug Lease is al sinds 2013 succesvol aanbieder van private lease onder het label IKRIJ.NL. V

Leaseprijs Manager resulteert in een operationele tijdsbesparing. De autogegevens worden automatisch gevuld, leaseprijzen van alle looptijden worden instant berekend, opties zijn beschikbaar en ook daarvan wordt de leaseprijsmatrix automatisch gevuld.
De bestelling wordt naar het back-office systeem verwerkt. In LeaseWise is deze functionaliteit al geïntegreerd. De calculatie wordt solide berekend aan de hand van de settings en de kortingscomponent wordt netjes aan de calculatie gehangen. Je hebt daarmee perfect zicht op de opbouw van de berekening.

Plaats op:
Datum: 7 november 2017
Bron: AutodDisk
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
04-02-2016 Nieuws Ford krijgt Keurmerk Private Lease
03-02-2016 Nieuws Athlon ontvangt Keurmerk Private Lease
12-04-2017 Nieuws Leasemaatschappij pakt kans op tweedehands leasemarkt
18-10-2016 Nieuws Aanbod private leaseauto’s verdubbeld door ANWB en LeasePlan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,4 seconden.