Nieuws  
 

De achtste editie van de Low Car Diet campagne is vandaag succesvol afgerond. Van de zes prijzen die zijn uitgereikt is Hunter Douglas als winnende organisatie uit de bus is gekomen. Verder zijn Antea Group, Strukton en Arcadis in de prijzen gevallen.

Het Low Car Diet slotevenement vond plaats in het Arcadis-kantoor in Amersfoort. Hunter Douglas won met 39 deelnemers van de 9 andere deelnemende organisaties. In totaal deden er meer dan 500 deelnemers mee. De provincie Drenthe is op de tweede plek geëindigd. Deelnemers van Antea Group, Strukton en Arcadis kregen nog prijzen voor hun individuele successen binnen de wedstrijd.

Hunter Douglas heeft tijdens de 5-weken durende campagne een verbetering van 72% geboekt t.o.v. voor de wedstrijd. Dit is het meest van alle deelnemende organisaties; het gemiddelde ligt op 36%. Verder heeft het bedrijf 81% minder autokilometers gemaakt en 1.4 ton CO2 bespaard tijdens de deelname.

Doorpakken na deze resultaten is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Low Car Diet winnaar Hunter Douglas gaat, net als voorjaarswinnaar MN, op mobiliteitsworkshop met experts van De Reisbeweging. Een groep MN’ers die verantwoordelijk zijn voor het mobiliteitsbeleid kwamen een maand geleden in de Kantoor Karavaan samen voor een workshop over hun beleid en het veranderen hiervan.

Low Car Diet MN-teamcaptain Darinka Krul: “Een hele leuke workshop op een inspirerende locatie waarbij we gebrainstormd hebben over de mogelijkheden om ons mobiliteitsbeleid verder te verduurzamen. We hebben interessante ideeën opgedaan en kunnen hiermee een volgende stap zetten.”


Plaats op:
Datum: 13 november 2017
Categorie: Milieu
Bron: Low Car Diet
Gerelateerde artikelen  
11-05-2017 Nieuws Bijna helft minder autokilometers tijdens het Low Car Diet 2017
18-11-2016 Nieuws Inhaalslag klimaatdoelen met een landelijk Low Car Diet
24-03-2017 Nieuws Zevende editie Low Car Diet van start
15-05-2018 Nieuws Verduurzamen bedrijven zit 90% in mobiliteit
25-02-2016 Nieuws Low Car Diet zorgt voor structureel ander reisgedrag
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.