Nieuws  
 

Mobility Service Nederland lanceert een nieuw online label specifiek gericht op elektrische auto’s. Dit past goed bij de ambities die het bedrijf heeft op het gebied van elektrische mobiliteit.

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is gestart met een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE). Dit is een logische volgende stap voor de organisatie, passend bij de doelstellingen (om EV-leider in Nederland te worden) en de voorlopersrol op het gebied van elektrische mobiliteit.

Algemeen directeur Paul Harms vertelt: “Nu elektrische auto’s steeds goedkoper worden, de actieradius van elektrische auto’s steeds beter wordt en we kunnen spreken van een hele goede laadinfrastructuur in Nederland, gecombineerd met een overheid die de zakelijke rijder fiscaal stimuleert en een toename in het aanbod van elektrische auto’s, is het moment daar voor de doorbraak van elektrisch rijden”.

Met Mobility Service Electric gaat de leasemaatschappij verder gaan dan alleen het leasen van elektrische auto’s. De organisatie positioneert zich nadrukkelijk als expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Het neerzetten van een apart label past hierbij.

De website van Mobility Service Electric is helemaal ingericht op elektrische mobiliteit. Weet je nog niet welke elektrische auto bij jou past? Dan kun je gebruik maken van de keuzehulp, waarbij door het beantwoorden van enkele vragen, de meest geschikte elektrische auto’s worden weergegeven.

Elektrische auto’s kunnen met elkaar worden vergeleken op actieradius, op laadtijd, op levertijd en op leasetarief. Websitebezoekers kunnen online hun elektrische auto samenstellen en zien meteen de leasetermijnen in beeld. Het aanbod van elektrische auto’s zal in 2018 verder worden uitgebreid.

Plaats op:
Datum: 14 november 2017
Bron: Mobility Service Nederland
Gerelateerde artikelen  
17-05-2018 Nieuws Leasemaatschappij Mobility Service Nederland: shortlease elektrische auto’s …
05-03-2010 Nieuws Nissan lanceert site over elektrische mobiliteit
11-06-2018 Nieuws Mobility Service Nederland en Eneco eMobility slaan handen ineen
18-09-2017 Loopbaan Nieuwe Commercieel Manager Mobility Service Finance
13-09-2012 Nieuws Alphabet sponsor Professional Passionates Electric Rally
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,45 seconden.