Nieuws  
 

Hertz Autoverhuur gaat per direct de zakelijke personenvervoer branche bedienen met haar VIP Executive Cars.

Hertz introduceert VIP Executive Cars. Dit assortiment is ontstaan uit onder andere de vraag naar luxe auto’s door chauffeursdiensten en organisaties die belangrijke personen willen vervoeren naar belangrijke congressen en evenementen.

Het modelgamma van de VIP Executive Cars bestaat uit luxe personenauto’s zoals Mercedes-Benz S-Klasse, Jaguar XJ, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90. Voor het gezamenlijk vervoeren van meerdere personen kan er gekozen worden voor de luxe minibussen zoals de Mercedes-Benz V-Klasse en de Vito. Alle VIP Executive Cars worden geleverd in een zwarte of donkerblauwe kleur, zijn voorzien van lederen bekleding en nog vele andere luxe opties.
Productdifferentiatie

Naast Hertz 24/7 en Hertz Minilease zal Hertz met het VIP Executive Cars product nog verder differentiëren. Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz: “Hertz is constant bezig met wat de markt van ons vraagt. Wij merken dat er een grote vraag is naar auto’s die direct inzetbaar zijn voor personenvervoer zoals directiechauffeur diensten, maar bijvoorbeeld ook artiestenvervoer tijdens het muziekevenement ADE. Speciaal voor deze doelgroep biedt Hertz de VIP Executive Cars aan”.
Ontzorgen

Hertz is de eerste grote autoverhuurder in Nederland die specifiek deze zakelijke markt bedient. Van den Helder: “het is in de zakelijke markt juist de kunst om zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom maakt Hertz de belofte naar de klant dat de auto’s voor de volle 100% gereinigd zijn, motorisch in uitstekende staat verkeren en indien gewenst bij de klant afgeleverd worden.
Hertz probeert altijd een zo groot mogelijke meerwaarde te leveren en wij denken met dit product weer een stap verder te zijn”.

Plaats op:
Datum: 1 december 2017
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Hertz Autoverhuur B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-12-2009 Nieuws Hertz breidt Prestige Collectie uit met Jaguars
20-02-2013 Nieuws Hertz wil samenwerken met branche- en beroepsorganisaties
16-03-2010 Nieuws Hertz vernieuwt Minilease voor zakelijke markt
31-05-2011 Nieuws Jaguar XJ te huur bij Hertz
27-05-2010 Nieuws Hertz breidt aanbod uit met Peugot 308cc
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.