Nieuws  
 

Heliview Conferences & Training B.V. komt met een nieuwe naam van het Fleetmanagement event. De16e editie van hét event voor zakelijk mobiliteit zal de naam Fleet Mobility Live dragen. Projectmanager van het evenement Stijn van den Broek legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en wat de gevolgen zijn van de naamswijziging.
 
Naamswijziging
“Al jaren zien wij een ontwikkeling waar gedreven door technologische innovaties en een veranderende vraag de mobiliteitsmarkt aan het verschuiven is. Steeds minder vanzelfsprekend kiezen organisaties de standaard leaseauto. Meer dan ooit te voren zetten organisaties mobiliteit in om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden op het gebied van duurzaamheid, kosten en productiviteit”. Van den Broek legt uit wat zien we hier van terug op het evenement. “Uiteraard waren de eerder genoemde veranderingen ook in de afgelopen jaren al zichtbaar op het evenement. Vanaf dit jaar zetten we echter vol in op deze veranderingen en richten we ons op een meer beleidsmatige doelgroep. Vaak zijn dit HR managers. In het programma komen thema’s terug als de veranderende mobiliteitsmix en gedragsverandering, juist bij deze thema gaan we ons richten op de beleidsmakers.”

Programma
Het event kiest dit jaar een vertrouwd gezicht als dagvoorzitter. Meindert Schut, presentator van de BNR Nationale Autoshow heeft de leiding over het programma. Het programma heeft bekende elementen zoals de talkshows en break-outs. Maar het event zet dit jaar ook vol in op interactie doormiddel van 1-op-1 gesprekken en een groot aantal interactieve workshops rondom actuele thema’s. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en Urban Mobility. De uitreiking van de jaarlijkse Mobiliteitsmanager van het jaar award en een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100 zijn uiteraard ook weer een onderdeel van het programma.

Expo
Behalve een aantrekkelijke programma, beschikt het event over een beursvloer, dit is de plek om te netwerken met bestaande of nieuwe relaties. Meer dan 40 van de belangrijkste automotive- en mobiliteitsleveranciers presenteren zich hier aan de markt en gebruiken het event om hun productinnovaties te tonen. Naast traditionele partijen als importeurs en brandstofleveranciers zet Heliview vol in op de ‘nieuwe’ toetreders op de markt zoals bijvoorbeeld; leveranciers van mobiliteitskaarten en elektrische fietsen.

Inschrijving geopend
Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 , ook dit jaar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is de gehele dag kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor mobiliteit binnen zijn of haar eigen organisatie.

Plaats op:
Datum: 15 januari 2018
Categorie: Evenement
Bron: Heliview
Gerelateerde artikelen  
01-02-2018 Video Stijn van den Broek van Heliview over Fleet Mobility Live
31-05-2018 Video Impressie Fleet Mobility Live 2018
10-04-2017 Nieuws Fleetmanagement Event over innovaties in mobiliteit
24-02-2016 Nieuws Het Fleetmanagement event vernieuwd in 2016
12-04-2017 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.