Nieuws  
 

De verkiezing van Alderliesten werd tijdens een drukbezochte franchisebijeenkomst bekend gemaakt door AHG-directeur Guus van Dreven.

Alderliesten werd op de voet gevolgd door de twee andere finalisten Autoschade Herstel Roos Alkmaar en Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep.
Autoschade Herstel Alderliesten heeft in 2017 laten zien hét voorbeeld binnen de keten te zijn op de gebieden klantreviews en inkooployaliteit. AHG-directeur Guus van Dreven: “In deze tijd dien je als onderneming online zichtbaar te zijn. Een uitstekend hulpmiddel om bovenaan in Google zichtbaar te worden zijn klantenreviews. AHG faciliteert haar vestigingen door het online aanbieden van klantentevredenheid enquêtes. Door het online plaatsen van klantreviews ben je direct transparant over de kwaliteit die je bedrijf levert. Dit inspireert klanten om voor jouw bedrijf te kiezen op het moment dat ze online op zoek gaan naar een schadeherstelbedrijf.” Tevens was Autoschade Herstel Alderliesten in 2017 binnen de keten hét voorbeeld van het juist omgaan met het inkooployaliteitsprogramma van Autoschade Herstel Groep. Dit programma levert de actieve aangesloten vestiging direct financieel voordeel op.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2018
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: Autoschade Herstel Groep
Gerelateerde artikelen  
23-03-2018 Nieuws Autoschade Schepenwijk sluit zich aan bij AHG
23-01-2019 Nieuws Aansluiting Autoschade Herstel Van Mourik bij Autoschade Herstel Groep
15-02-2011 Nieuws AH Autoschade in zee met landelijke verzekeraar
05-04-2017 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt uit
29-06-2016 Nieuws AHG breidt dekking uit in Zeeland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.