Nieuws  
 

ALLSAFE Mini Opslag gaat automobilisten helpen door voor de deur de banden te vervangen en deze meteen op te slaan. De onderneming heeft een meerderheidsbelang genomen in de snel groeiende onderneming BandenThuis.nl en kan daardoor nu op ieder adres in Nederland bij auto's de winter- of zomerbanden omwisselen.

De banden worden voor de auto-eigenaar meegenomen en opgeslagen, zodat deze er niet zelf een plek voor hoeft te vinden in de garage of tuin. “Het is van groot belang om goede banden onder je auto te hebben”, vertelt ALLSAFE-directeur Eric Stubbé. “Winterbanden zijn in deze tijd van het jaar de veiligste optie. Niet voor niets worden ze in steeds meer landen verplicht gesteld en ook steeds meer automobilisten en werkgevers zien het belang er van in.”

Ook hoeven automobilisten geen werk- of vakantiedag meer op te offeren voor het verwisselen van de banden. Stubbé: “Je bent gauw drie tot vier uur kwijt aan het naar de garage rijden en wachten tot alles verwisseld is. En dat twee keer per jaar. Dat is voor een individu al vervelend, maar een werkgever met honderd mensen in dienst met een auto van de zaak, ziet zo dus honderd werkdagen verloren gaan. Dat is zonde. Doordat wij nu naar de mensen toekomen en het ter plekke doen, kunnen ze gewoon door blijven werken. In een klein uurtje tijd zijn alle vier de wielen voorzien van andere banden.”


Plaats op:
Datum: 9 februari 2018
Bron: AllSafe
Gerelateerde artikelen  
13-06-2018 Nieuws Hoeveelheid winterbanden in zomerslaap stijgt aanzienlijk
12-12-2018 Nieuws Minder dan de helft van de Nederlanders wisselt banden in winter
16-11-2010 Nieuws Europese automobilisten nalatig bij onderhoud van banden
26-11-2010 Nieuws Goodyear Dunlop: meer aandacht voor nut winterbanden
26-09-2013 Nieuws ANWB: winterbanden beter, zuiniger en goedkoper
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.