Nieuws  
 

Het afgelopen jaar heeft de Vereniging ROB in het teken gestaan van vernieuwing en vooruitgang. Zo is de huisstijl volledig vernieuwd, is er gewerkt aan een eigen inlogportaal en wordt ROB-Net nu volledig gehost in de Microsoft Azure omgeving. Hierdoor is het systeem veilig, flexibel en zeer toegankelijk voor vernieuwingen in de software. Alle inspanningen werden afgelopen week beloond doordat het aantal actieve leasecontracten dat in ROB-Net verwerkt wordt maar liefst de 750.000 passeerde.
 
De Vereniging ROB zet zich dagelijks in voor een systeem waar zowel de leveranciers als de leasemaatschappijen uiterst prettig mee kunnen werken. Inmiddels gaat zij een nieuwe fase in door ontwikkeling, beheer en support onder hetzelfde dak te vestigen. Het letterlijke dak, want sinds 1 februari is de Vereniging ROB vanuit het BOVAG-huis in Bunnik verhuisd naar ‘De Curve’ aan de Linnaeusweg 2 in IJsselstein.

ROB-Net is hét systeem voor de administratieve communicatie tussen leasemaatschappij en leverancier op het gebied van Reparatie, Onderhoud, Banden en Vervangend Vervoer. Grether vervolgt; “Van deze dienstverlening maken 65 leasemaatschappijen en 4.650 automotive leveranciers gebruik. Het ROB-Net systeem verwerkt jaarlijks circa 2,5 miljoen werkopdrachten en facturen. Zorgvuldigheid, efficiency, veiligheid, gemak en snelheid staan bij Vereniging ROB voorop. Daardoor is een betrouwbaar en toekomstvast systeem ontstaan, waar leasemaatschappijen en leveranciers optimaal gebruik van kunnen maken.

Plaats op:
Datum: 2 maart 2018
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Vereniging ROB (ROB-Net)
Gerelateerde artikelen  
23-05-2011 Nieuws ROB-Net gaat op de schop
19-11-2012 Nieuws ROB-Net verwerkt 10 miljoenste digitale factuur
29-01-2010 Nieuws ROB introduceert nieuwe module BackOffice Leveranciers
29-04-2010 Nieuws ABZ neemt ESA-systeem over
28-02-2011 Nieuws Friesland Lease sluit aan op het ESA-systeem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,31 seconden.