Nieuws  

Apollo introduceert een gloednieuwe zomerband: de Apollo Aspire XP. Voor de Aspire XP zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van constructie- en materiaaltechnologie gebruikt. Het resultaat is een uitstekend rijcomfort gecombineerd met een hoge mate van veiligheid.

Met een assortiment van in totaal 52 SKU's vervangt de Aspire XP nu Apollo's assortiment banden van de series Aspire 4G en Apterra HP. Het bedrijf heeft eveneens besloten om de marktdekking in het bandensegment van 17, 18 en 19 inch te verhogen, door 20 nieuwe maten voor zowel auto's als SUV's toe te voegen. 

De nieuwe Aspire XP-zomerband garandeert een uitstekende rijervaring voor auto's en SUV's op zowel droog als nat wegdek. Tijdens R&D kregen veiligheid en comfort de absolute prioriteit. Een verbeterde silicacompound zorgt voor een 22% betere wegligging op natte wegen vergeleken met de voorgangers van de Aspire XP, bovendien is de remweg bij nat wegdek verbeterd met 7%.

De prestaties op droge wegen laten gelijkaardige cijfers zien. De stuggere schouderblokken aan de buitenzijde en op de middelste baan van de Aspire XP zorgen voor een 4% kortere remweg en een nauwkeuriger stuurgedrag. Superieur comfort is ook gegarandeerd: lamellen op de binnenste schouder van de band verlagen het geluidsniveau terwijl flexibelere wangmaterialen een verbeterde schokdemping mogelijk maken.
De Aspire XP is vanaf begin maart verkrijgbaar en zal van 8 tot 18 maart voor het eerst worden getoond op de Autosalon van Genève. De Apollo Aspire XP wordt in Europa geproduceerd bij Apollo Vredestein-vestigingen in Nederland en Hongarije.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2018
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
05-09-2018 Nieuws Apollo Tyres breidt winterassortiment uit met nieuwe Aspire XP Winter
18-10-2019 Nieuws Eerste plaats voor Apollo Aspire XP Winter in bandentest
02-05-2018 Nieuws Vredestein beleeft wereldpremière op The Tire in Keulen
02-03-2016 Nieuws Apollo Vredestein lanceert nieuwe premium zomerband
20-08-2018 Nieuws Nieuwe allseason-banden van Apollo Tyres
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.