Nieuws  
 

Auto’s die als 100% onderhouden worden beoordeeld krijgen vanaf nu ook een offici-eel certificaat. Net als het RDW Tellerrapport wordt dit certificaat automatisch ver-zonden naar het autobedrijf die de 100% onderhouden status heeft toegekend.

Het certificaat is een autospecifiek waardedocument. Dit document wordt automatisch uniek opgemaakt voor één bepaalde occasion en bevat daarom zichtbaar het kenteken, merk en type  en de naam van het verkopende autobedrijf.

Toegevoegde waarde voor het autobedrijf
Alle ca. 150 autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden krijgen dit certificaat 48 uur na aanvinken automatisch gemaild als certified-pdf. De autobedrijven kunnen dit waardecertificaat als pdf plaatsen bij de occassionadvertentie. Verder is het te printen en bij de auto te tonen. Bij aflevering van de auto kan het meegegeven worden aan de nieu-we eigenaar.

Transparantie en betrouwbaarheid
De consument krijgt  met het document een zichtbare bevestiging van de 100% onder-houden status van de auto. Uit onderzoek blijkt dat deze bevestiging dat de auto altijd het  onderhoud heeft genoten volgens het fabrieks-onderhoudsschema erg belangrijk gevonden wordt. Bovendien stimuleert het ook in het vervolg goed auto-onderhoud doordat men het keurmerk ook na de aflevering graag wil behouden.

Directeur Anton Pluim hierover: “Vanaf het begin was het bieden van een fysiek certifi-caat voor ons keurmerk al een grote wens. Wij zijn eerst gestart met de weblabels die in-middels overal beginnen te verschijnen. Nu was het tijd voor de volgende stap. Net als bij NAP werkt het gebruik van een waardedocument bij de auto heel goed als bewijs van gecontroleerde kwaliteit en daarmee de prijs te onderbouwen. Van belang is dat het proces voor het autobedrijf geheel geautomatiseerd verloopt en dat hebben we heel goed kunnen borgen”.

Plaats op:
Datum: 11 april 2018
Bron: Stochting 100% onderhouden
Gerelateerde artikelen  
08-02-2019 Nieuws Auto-onderhoud steeds transparanter
07-07-2017 Nieuws Autoportaal toont auto’s met 100% onderhouden-label
13-12-2016 Nieuws Stichting maakt auto-onderhoud transparanter
08-02-2018 Nieuws Onderhoudshistorie occasions transparant met label
28-02-2019 Nieuws PSA toont keurmerk onderhoudsverleden bij occasions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.