Nieuws  
 

LeasePlan Nederland introduceert CarNext.com, een onafhankelijk pan-Europees merk voor kwalitatief hoogwaardige gebruikte auto’s, om vertrouwen te brengen in de markt voor jong gebruikte auto’s. CarNext.com bestaat uit een online platform, ondersteund door een netwerk van Delivery Stores op vijf plekken in Nederland: Breukelen, Moordrecht, Hengelo, Zwolle en Veghel.

Nieuw onderzoek, uitgevoerd door Kantar TNS in opdracht van LeasePlan, maakt duidelijk dat de markt voor occasions in Nederland rijp is om te worden opgeschud. Volgens het onderzoek gaan Nederlanders nog liever naar de tandarts of doen ze hun belastingaangifte dan dat ze onderhandelen over de prijs van een tweedehands auto. Uit het onderzoek blijkt verder dat:

  • 48% van de ondervraagden vraagtekens plaatst bij de kilometerstand en onderhoudshistorie van occasions
  • 46% vindt dat een testrit te kort duurt om goed te kunnen beslissen
  • 39% bereid zou zijn om hun zoekgebied voor een tweedehandsauto uit te breiden als de auto vervolgens bij hen voor de deur zou worden afgeleverd
  • 12% een auto online zou kopen als de auto bij hen voor de deur zou worden afgeleverd

CarNext.com is ontworpen om in al deze consumentenbehoeften te voorzien. Alle auto’s op het platform van CarNext.com hebben vaste all-in prijzen, dus geen verrassingen of verborgen kosten en afdingen is niet nodig. Daarnaast zijn alle voertuigen afkomstig uit de zakelijke Car-as-a-Service-tak van LeasePlan. Dat betekent dat alle auto’s van CarNext.com hooguit drie tot vier jaar oud zijn, beschikken over moderne veiligheidsvoorzieningen, voldoen aan de nieuwste milieustandaarden en voorzien zijn van een volledige onderhouds- en eigenarenhistorie. Klanten kunnen de auto tot 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van redenen retourneren. Op den duur krijgen automobilisten ook de mogelijkheid om een leasecontract of abonnement af te sluiten op een kwalitatief hoogwaardige gebruikte auto naar keuze.

Plaats op:
Datum: 16 mei 2018
Categorie: Remarketing / Occasions
Bron: LeasePlan Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
09-06-2008 Nieuws Carnext (leaseplan occasions) nu ook BOVAG lid
15-07-2016 Nieuws LeasePlan breidt verkoop occasions verder uit
01-03-2017 Nieuws LeasePlan breidt Occasions-netwerk uit met Zwolle
20-09-2012 Nieuws LeasePlan verdubbelt verkoopaandeel ex-lease aan particulier
20-03-2012 Nieuws Weggeefactie LeasePlan bij opening nieuw occasioncenter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.