Nieuws  
 

Automobilisten betalen regelmatig te veel parkeerkosten. In veel gevallen komen zij er onderweg of achteraf pas achter dat de parkeerapp nog aan staat. En vaak stoppen zij de app zelfs tijdens het rijden.  Ook vergeten automobilisten met regelmaat om parkeerapps aan te zetten, met parkeerboetes als gevolg. ParkAlert is ontwikkeld om te besparen op onnodige parkeerkosten en de veiligheid op de weg te vergroten.

Hoe werkt ParkAlert?
ParkAlert bestaat uit een alert-button en een app. Bestuurders ontvangen bij het uitstappen in een betaalzone via de app op hun telefoon een pushbericht om de parkeerapp aan te zetten. Bij het instappen in hun voertuig ontvangen zij wederom een pushbericht alsook een geluidssignaal via de alert-button. Dit keer met een herinnering om hun parkeerapp weer uit te zetten. De button bevat een sensor die via bluetooth is verbonden met de ParkAlert-app op de smartphone. Zo detecteert ParkAlert of gebruikers in de buurt van hun voertuig komen of er juist verder vandaan gaan. Omdat de button via bluetooth werkt, worden bestuurders al gealarmeerd nog vóórdat ze wegrijden. Extra handig: gebruikers kunnen hun voertuig dankzij de app eenvoudiger terugvinden.

ParkAlert heeft als missie onnodige kosten te drukken, en de veiligheid op de weg te verhogen. De investering in ParkAlert laat zich veelal binnen drie maanden terugverdienen.


Plaats op:
Datum: 28 mei 2018
Bron: ParkAlert
Gerelateerde artikelen  
11-06-2018 Video Mike Emmerson van ParkAlert over het voorkomen van onnodige parkeerkosten
29-01-2013 Nieuws Parkmobile Parkeer App: switchen tussen zakelijk en privé
08-04-2013 Nieuws Bemoeizucht passagier grootste stressfactor automobilist
27-09-2017 Nieuws Detron en SafeDrivePod samen voor veiliger rijgedrag
22-09-2017 Nieuws Easypark nu ook verkrijgbaar in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.