Nieuws  
 

NewMotion, slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen breidt verder uit. Dit is het resultaat van een partnership met leasemaatschappijArval (onderdeel van BNP Paribas).

Door de expansie krijgen nog meer particulieren en bedrijven toegang tot NewMotion’s Europese publieke laadnetwerk. Noorwegen is het eerste land waar het partnership vorm krijgt. De stap naar Noorwegen is onderdeel van NewMotion’s strategie om verder uit te breiden naar nieuwe markten en haar positie te consolideren als de grootste aanbieder van slimme laadoplossingen in Europa.

NewMotion is momenteel actief in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, het VK en Noorwegen. Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar worden nog eens vier Europese landen toegevoegd. Momenteel hebben klanten van NewMotion door een open roamingovereenkomst al toegang tot meer dan 70.000 laadpunten in 25 landen.

Uitbreiding managementteam
Om de ambities van het bedrijf vorm te geven, breidde NewMotion onlangs haar managementteam uit met CFO Marit Eshuis, COO Claire Scott en interim-CCO Herman Keijsers. Zij gaan het bedrijf helpen koploper te worden in het nieuwe Europese energie- en mobiliteitslandschap. NewMotion gaat zich met name richten op consolidatie in bestaande markten, groei van het klantenbestand en verdere uitbreiding
naar nieuwe markten.

Koploper
Sytse Zuidema, CEO van NewMotion: "Dit is een erg spannende tijd voor NewMotion. Door onze samenwerking met Arval zijn wij nu ook actief in Noorwegen en binnenkort voegen we nog eens vier Europese landen toe aan ons portfolio. Deze uitbreiding past bij onze groeiplannen voor de langere termijn en laat goed de significante investeringen zien die we al hebben gedaan in het creëren van innovatieve, klantgerichte slimme laadoplossingen. Elektrisch rijden is onderdeel van een veel grotere revolutie en Europa is echt begonnen met de overgang naar e-mobiliteit. Zie bijvoorbeeld de sterk toenemende verkopen van elektrische voertuigen in de verschillende landen. NewMotion is koploper, met een focus op nieuwe manieren om energie- en mobiliteitsproblemen aan te pakken. Wij willen echt
het verschil maken."

Plaats op:
Datum: 30 mei 2018
Bron: NewMotion
Gerelateerde artikelen  
14-03-2019 Nieuws NewMotion netwerk bestaat nu uit meer dan 100.000 laadpunten
25-07-2017 Nieuws NewMotion breidt netwerk in Frankrijk uit
07-09-2017 Nieuws Partnership NewMotion en Opel gaat nieuwe fase in
22-05-2019 Nieuws NewMotion en Groupe Renault worden partners
23-03-2017 Nieuws NewMotion laadt nieuwste full-EV van Opel op
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.