Nieuws  
 

Verantwoord autorijden en tegelijkertijd sparen voor leuke cadeaus. Het kan bij Algemene Lease Maatschappij Autoplanning uit Almere. Met hun interactieve incentiveprogramma Challenge Lease stimuleren zij de leaserijder om zo zuinig mogelijk te rijden. Dit bespaart geld, is beter voor het milieu én scheelt flink in de autokosten van de werkgever.

“Bewust, efficiënt autorijden en tanken, daar draait het om”, legt Richard Vos uit, commercieel directeur van Autoplanning. “Voor iedere niet-getankte óf goedkopere liter brandstof krijgt de leaserijder een virtuele spaarzegel. Deze zogenoemde LoveLoyals zijn in te wisselen voor leuke cadeaus, die de leaserijder zelf kan uitkiezen in de LoveLoyals-webshop. Een praktisch systeem, dat we hebben ontwikkeld in samenwerking met RegoParcis, ervaringsspecialist in besparings- en beloningsprogramma’s.”

Mobiele website laat besparingen zien
“In dit nieuwe systeem doen we rechtstreeks zaken met leaserijders”, vervolgt Richard Vos. “Zij moeten zich tenslotte bewust zijn van de kosten van een leaseauto. Bestuurders voeren de kilometerstanden in aan de pomp en kunnen online zien hoeveel brandstof er eventueel is bespaard sinds de laatste tankbeurt. Zo is meteen duidelijk waar nog meer te besparen valt. Bovendien attendeert een tanklocator de bestuurder automatisch op de meest voordelige tankstations die op de route liggen. Tanken leaserijders daar, dan worden zij hiervoor beloond met LoveLoyals. Op basis van de kilometerstanden rekent het systeem de besparingen uit. Uit onze pilot is gebleken dat deze kunnen oplopen tot maar liefst 240 euro per auto per jaar! Zo bieden we voordelen voor alle betrokken partijen.”

Plaats op:
Datum: 6 juni 2018
Bron: Autoplanning
Gerelateerde artikelen  
27-06-2013 Nieuws Business Lease: MKB kan € 1.780 per auto per jaar besparen
27-09-2016 Nieuws Vrouwen besparen slimmer op autokosten dan mannen
21-07-2017 Nieuws Autoplanning behaalt ISO 9001:2015 certificaat
01-08-2012 Nieuws Alphabet lanceert beloningssysteem voor leaserijders
10-01-2013 Nieuws XXImo selecteert goedkope pomp met ‘Het Slimme Tanken’
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.