Nieuws  
 

Tesla Approved Bodyshop. Zo mag Autoschade Service Vermaire Haarlem zich vanaf nu noemen. Deze Haarlemse schadehersteller heeft zich met de complexe schadeafdeling volledig ingezet op het repareren van Tesla’s en behoort daardoor nu tot de tien Tesla Erkende Schadeherstellers die Nederland rijk is.

‘Het was de uitdaging voor dit jaar. Maar we hebben het voor elkaar. We zijn nu een Tesla Approved Bodyshop’, glundert Dennis Petrus, directeur bij Vermaire die maar al zijn schademonteurs de opleiding van Tesla liet volgen.

Vermaire koos er bewust voor om meteen een groot team te trainen in het reparen van dé elektrische auto. ‘Dit automerk is toonaangevend op het gebied van prestaties en kwaliteit. Elke Tesla wordt ontworpen om de snelste en veiligste auto in zijn klasse te zijn. En dat wil Vermaire op het gebied van schadeherstel voor (bestuurders van een) Tesla zijn. Daarom delen wij kennis en ervaring breed binnen ons autoschadeherstelbedrijf.’

Dankzij ons grote team van Tesla Erkende Schademonteurs hebben we bij Vermaire altijd mensen beschikbaar om een schade aan een Tesla snel, veilig en adequaat te repareren. Tesla rijders krijgen bij ons minimale wachttijd met maximale kwaliteit.
 
Elektrische auto’s
Elektrische auto’s zijn niet geheel onbekend voor de schademonteurs van Vermaire. Al in 2015 voldeden zij aan de NEN 9140, de norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen.

‘Elektrische wagens hebben een heel andere dynamiek, wat een eigen aanpak op het gebied van schadeherstel vereist. ‘Er is meer aandacht voor veiligheid, want een verkeerde handeling kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de auto als de schademonteur’, aldus Dennis Petrus.

‘We werken daarom altijd met speciale veiligheidsprotocollen die gelden voor alle elektrische wagens. Zo wordt de werkplek voor elektrische wagens duidelijk zichtbaar afgezet, wordt gemeten of de wagen onder hoogspanning staat en gebruiken we speciaal geïsoleerd gereedschap om de wagen “stroomloos” te zetten.’
 
Tesla Body Repair
Die set speciale tools voor elektrische wagens wordt nu uitgebreid met Tesla erkend gereedschap, bedoeld voor het werken aan bepaalde unieke onderdelen van deze wagen. Ook volgen de Haarlemse schadeherstellers de exacte instructies van het Tesla Body Repair Programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen. Daarmee is een Tesla bij Vermaire in goede handen.

Autoschadeherstelbedrijf Vermaire levert Merk Erkend Schadeherstel voor diverse automerken. Naast Tesla, gebeurt dat ook voor de automerken Renault, Nissan en Hyundai. De merkerkenning betekent dat is vastgesteld door dat automerk dat onze schademonteurs daadwerkelijk kunnen aantonen dat het schadeherstel gebeurt volgens de regels en normen van de betreffende autofabrikant.
 

Plaats op:
Datum: 25 juli 2018
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Vermaire
Gerelateerde artikelen  
02-03-2016 Nieuws Tesla’s kunnen nu ook supersnel laden bij Fastned
01-04-2016 Nieuws Eerste afleveringen Tesla Model 3 te reserveren bij Athlon
21-05-2010 Nieuws Toyota en Tesla slaan handen ineen
25-03-2013 Nieuws Athlon Car Lease garandeert 2013-levering Tesla Model S
03-01-2018 Nieuws Tesla Model S best verkochte elektrische auto in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,17 seconden.