Nieuws  
 

Asim Saglam van diagnosebedrijf Autodiagnose.eu en diagnosetechnicus Willem Sluijs van DTS Lopik hebben ODISO B.V. opgericht. ODISO is de afkorting van Online DIagnostic SOlutions en biedt universele autobedrijven, merkdealers, specialisten en automonteurs online remote diagnose-ondersteuning. ODISO stemt de ondersteuning af op de complexiteit van de storing, de mogelijkheden en equipment die het autobedrijf heeft én het individuele kennisniveau van de monteur.

Remote voertuigdiagnose wordt steeds populairder en komt steeds vaker voor. Saglam en Sluijs ondersteunen autobedrijven bij het op afstand diagnosticeren en oplossen van elektronica-storingen. Het bedrijf gaat hierin verder dan louter softwarematige handelingen alleen, maar geeft tegelijkertijd persoonlijke ondersteuning en training tijdens het diagnosticeren.

Het ODISO-concept is eminent in de online automotive diagnose-branche. Dankzij de diepgaande kennis en ervaring van voertuigelektronica, kunnen Autodiagnose.eu en DTS Lopik alle soorten storingen op verschillende manieren diagnosticeren én oplossen. Tegelijkertijd biedt ODISO toegevoegde waarde in de vorm van training.

ODISO stemt de ondersteuning specifiek op de situatie van de monteur én het bedrijf af. Als er tijdens de diagnose gemeten moet worden, houdt ODISO rekening met de gereedschappen die in de werkplaats beschikbaar zijn. Als het bedrijf bijvoorbeeld alleen maar een multimeter of LED-tester heeft, worden deze tijdens het onderzoek gebruikt. Als de werkplaats over een oscilloscoop en randapparatuur beschikt, wordt de monteur daarin ondersteund.

Een andere toegevoegde waarde van ODISO is training-on-the-job. ODISO kan de volledige diagnose stellen en een aanbeveling doen zonder dat klant enige kennis van techniek heeft. Bedrijven en monteurs die daar behoefte aan hebben, kunnen tijdens de diagnose meekijken en meewerken en op deze manier hun diagnose-skills verbeteren.


Plaats op:
Datum: 31 juli 2018
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Odiso
Gerelateerde artikelen  
12-06-2018 Nieuws MivarGroup verzorgt technische ondersteuning voor AA-Equipment
03-02-2011 Nieuws Turbo's Hoet komt met 'diagnose DVD' voor turbo's
07-10-2011 Nieuws Rhenoy gaat samenwerking aan met Diagnose Centrum
16-02-2012 Nieuws TSC Rhenoy gaat zelfstandig verder als TSC Green
05-04-2019 Nieuws Turbo’s Hoet helpt garagisten kans op herhaalschade te beperken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.